icra

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei_jr_Sb
utilizator nou
utilizator nou

icra

Mesaj de andrei_jr_Sb » 04 Mai 2007, 21:48

fratilor am citit mesajele voastre si-s deacord cu voi daca vreti sa-i fu&^m pe gunoierii astia cu braconajul. sunt si eu un mic pescar amator care nu are cu ce capturi sa se laude dar imi place pescuitul la nebunie.l-as manca pe paine ... dar fara peste. vreau sa va intreb pe cei care poate stiti , de ce nu putem pescui la sacel pe lacul 4 in aceleasi conditii ca pe celelalte lacuri? din greseala am dat si eu cu batul acolo cam 10 minute acum o saptamana si am avut deja la el un crap foarte foarte mare pe care l-am adus pana la mal doar ca ...cu rusine zic ca mi-a scapat, dar nu-mi pare rau ca dupa 5 minute a venit paznicul si ne-a dat cu flit cahiar daca platisem de dimineata in ferma taxa de 25.00 ron. in rest am pescuit toata dimineata pe lacul 6 si au fost cativa carasi ca palma.cred ca tot ce a fost mare au bagat in 6. apropo, cand pescuiam pe 4 mai erau unii cu o rulota dar pe aia i-a lasat ca a zis paznicul ca au aprobare de la sefu' . spuneti-mi si mie din ce data putem merge la pescuit pe olt ???

miky
veteran
veteran

Re: icra

Mesaj de miky » 04 Mai 2007, 22:03

in afara de faptul ca ti-ai raspuns singur la intrebarea ca de ce nu ai voie pe lacul 4 :lol: :
andrei_jr_Sb scrie:... din greseala am dat si eu cu batul acolo cam 10 minute acum o saptamana si am avut deja la el un crap foarte foarte mare pe care l-am adus pana la mal...
nu inteleg ce legatura are cu titlul topicului,...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 04 Mai 2007, 22:34

Da , interesant titlu..! :roll:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 05 Mai 2007, 06:33

Poate a fost un mesaj de inceput si revine cu altul pe tema topicului :lol: :lol: :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Mai 2007, 07:23

On topic.
Aveti grija cum preparati icrele de stiuca :!: :!: :!:
Riscati sa faceti botriocefaloza daca le preparati crude :!: :!:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 05 Mai 2007, 10:50

am citit si eu articolul eu oricum nu consum pestele .

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Mai 2007, 11:50

Unde-i articolul ala?Sa ma sperii si eu...Oricum nu prea ma omor cu icrele, dar la cate-o chermeza... :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 05 Mai 2007, 12:51

OvidiuRus scrie:am citit si eu articolul eu oricum nu consum pestele .
Poti sa mananci cat peste vrei, ca doar nu-l mananci crud.La fel si icrele;daca le prepari in "bain-marine" n-ai nici o problema.Sau prajite.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 05 Mai 2007, 19:13

articolul l-am citit parca pe site , eu nu consum peste eu sunt cu prinsul restul familiei mai mananca... :)

Scrie răspuns