Hotie in jud. Tulcea...inca una
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Hotie in jud. Tulcea...inca una
Dupa inlaturarea lui Liviu Mihaiu de la guvernarea Deltei, ca deh...nu era in cooperativa cu "piovra", inca o perla made in Tulcea:
Nu se mai pot plati taxele reprezentand contravaloarea permisului ANPA la trezorerie!!! De ce?? Pentru ca singura asociatie din orasul Tulcea este AJVPS ...ce coincidenta. Cu alte cuvinte esti cam strans cu usa sa fi membrul lor contra unei sume pt care fac foaaaarte multe lucruri pentru tine, atat de multe incat nici ei nu stiu daca ii intrebi.
Eu nu sunt din Tulcea, dar am fost informat de cineva care a incercat sa plateasca la trezorerie apoi sa-si aleaga singur asociatia. Daca are cineva mai multe amanunte de la fata locului, e binevenit sa ne impartaseasca si noua.
Nu se mai pot plati taxele reprezentand contravaloarea permisului ANPA la trezorerie!!! De ce?? Pentru ca singura asociatie din orasul Tulcea este AJVPS ...ce coincidenta. Cu alte cuvinte esti cam strans cu usa sa fi membrul lor contra unei sume pt care fac foaaaarte multe lucruri pentru tine, atat de multe incat nici ei nu stiu daca ii intrebi.
Eu nu sunt din Tulcea, dar am fost informat de cineva care a incercat sa plateasca la trezorerie apoi sa-si aleaga singur asociatia. Daca are cineva mai multe amanunte de la fata locului, e binevenit sa ne impartaseasca si noua.
la trezorerie sunt obligati sa ii primeasca banii.
crede-ma ca nu au cale de intors, altfel nu respecta HG si s-au ars, zboara toti din scaune cu tot cu finantistul sef de acolo si nu cred ca risca cineva asta pt o icra sau o pana de somn.
merg si ei la intimidare si daca este unul slab de inger........
mai era cineva din Pitesti care tot asta zicea si pana la urma a rezolvat.
totul depinde de cel care solicita acel lucru, depinde de el daca se lasa calcat in picioare sau stie sa isi caute drepturile si daca permite acelor functionari platiti si din banii lui sa se comporte astfel
crede-ma ca nu au cale de intors, altfel nu respecta HG si s-au ars, zboara toti din scaune cu tot cu finantistul sef de acolo si nu cred ca risca cineva asta pt o icra sau o pana de somn.
merg si ei la intimidare si daca este unul slab de inger........
mai era cineva din Pitesti care tot asta zicea si pana la urma a rezolvat.
totul depinde de cel care solicita acel lucru, depinde de el daca se lasa calcat in picioare sau stie sa isi caute drepturile si daca permite acelor functionari platiti si din banii lui sa se comporte astfel
Coincidenta sau nu,singura asociatie din Pitesti e tot AJVPS,asociatie care n-a facut nimic pentru pescari de cand ma stiu si nici Finantele Publice Pitesti n-au vrut sa-mi incaseze taxa de 30ron,mi-au motivat diverse pretexte...pana la urma,vazand ca-s dus cu pluta,mi-au eliberat-o
!Grijania lor de birocrati corupti...
!

-
- junior
stiam ca in tulcea mai e si ASPR (www.asprdeltadunarii.ro)
Ai incercat la ei? Eu am permisul de la ei dar filiala din Cta (sinoe)
Ai incercat la ei? Eu am permisul de la ei dar filiala din Cta (sinoe)
Eu vad ca sunt mai multe asociatii care pot elibera permisnul ANPA in judetul Tulcea.
Verificati REGISTRU UNIC DE EVIDENŢĂ AL ASOCIAŢIILOR PESCARILOR SPORTIVI conform O.M.A.P.D.R. nr. 20/2010
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=25
Verificati REGISTRU UNIC DE EVIDENŢĂ AL ASOCIAŢIILOR PESCARILOR SPORTIVI conform O.M.A.P.D.R. nr. 20/2010
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=25
www.pentrupescuit.ro
- Bogdan_Alex
- veteran