Help- Licenza di pesca ptr macaronari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
bogdans
senior
senior

Help- Licenza di pesca ptr macaronari

Mesaj de bogdans » 08 Noi 2008, 13:21

Ciao,

Poate cineva sa ma lamureasca cum mai e cu permisul de pescuit in italia?am mai cautat info pe Google dar majoritatea in italiana si nu prea inteleg, am gasi si-n engleza dar mai vechi(erau preturile in lire)..ultima gaselnita e ca ptr stranieri e 8.5 EUR (eu ma duc in zona Bergamo-Milano dar am posibilitatea sa ma misc prin zona chair mai spre Alpi unde cineva din zona la care o sa trag mi-a zis de niste pastravoi barosani..dar de permis nu stie nimic), se cumpara de la Posta..dar mai zicea ceva ca in majoritatea apelor se mai cere ceva suplimentar..de la un fel de AJVPS de-al lor cred, o asociatie de pescuit (asta in afara de alea pariculare unde nu-ti trebuie alte permise decat platesti taxa pe zi dar nmu ma intereseaza crapul)
Mi-ar fi de folos niste info ca stau doar 3 zile si n-am chef sa pierd doua sa aflu cum se poate pescui si de pe unde tre' sa mai iau licente si alte chestii (ca cica la ei daca te prinde fara direct parnaie)
Multumiri!

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 08 Noi 2008, 16:14

Nu pot sa-ti spun excact de ce hartii si taxe ai nevoie, dar pe ai lor i-am vazut cu niste tablite prinse in piept pe veste, ceva gen un numar de inmatriculare auto in miniatura , la vedere. In Treviso unde am fost eu, pe "dambovita" lor care taie orasul in 2, innotau nestingheriti pastravi destul de crescuti, alaturi de crap ,caras si biban, totul in mijlocul orasului, in apa cristal. :roll:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Noi 2008, 17:20

In general au ape nationale pentru care cumperi permis anual de la posta,etc. si ape administrate de asociatii pentru care trebuie sa vorbesti cu asociatiile respective ,sa vezi care sunt conditiile de la caz la caz.Este, se pare , sistemul care se implementeaza (cica!) si in RO , ca vorba ceea ...tot ce fac italienii trebuie musai sa fie facut si in Ro! :shock: :twisted: Vezi emisiuni tv, legi, etc...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns