HELP! Identificare peste...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
HELP! Identificare peste...
din cele ciudate:
Cum pescuiam in tihna intr-o ultima partida pe 2009 la salau, simt ca imi misca cineva jigul, intep, este..si scot dihania din poza..
dar nush ce este..
inclin sa cred ca vaduvita...
pareri?
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=10028
Cum pescuiam in tihna intr-o ultima partida pe 2009 la salau, simt ca imi misca cineva jigul, intep, este..si scot dihania din poza..
dar nush ce este..
inclin sa cred ca vaduvita...
pareri?
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=10028
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
:)
PRO Vaduvita (Leuciscus Idus) - Ruda a cleanului si asemanatoare cu rosioara, vaduvita are corpul plin, usor latit si lunguiet, cu buza de sus avansata. Este un peste negru-albastrui pe spate cu laturile deschise la culoare, burta alba si aripioarele rosii 

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- veteran
Multumesc baieti...
Inseamna ca in 2009 am prins un peste deosebit: o vaduvita
M-am tot gandit..parca aducea cu cleanul, dar nu avea botul..parca cu babusca dar nu avea culoarea..
m-am gandit si eu la vaduvita...
10x de confirmare
Inseamna ca in 2009 am prins un peste deosebit: o vaduvita

M-am tot gandit..parca aducea cu cleanul, dar nu avea botul..parca cu babusca dar nu avea culoarea..
m-am gandit si eu la vaduvita...
10x de confirmare

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
caras vaduv, no doubt. cine stie, stie, bravo Tavi.
se poate citi experienta pe specii.
vezi Ovidiule ce patesti cand insisti cu gume? mie mi-au zis ca e trucaj, ca e fotoshop...

vezi Ovidiule ce patesti cand insisti cu gume? mie mi-au zis ca e trucaj, ca e fotoshop...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
da, adevaru' e ca sunt insistentleba scrie:caras vaduv, no doubt. cine stie, stie, bravo Tavi.se poate citi experienta pe specii.

-
- veteran