Help!- Dunarea la Cazane

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Help!- Dunarea la Cazane

Mesaj de Luci » 05 Sep 2005, 07:18

stie cineva cum este apa, regimul de pescuit, modalitati de cazare si ce peste se prinde in mod special in zona Eselnita si Mraconia linga dunare -linga Cazane ?

multumesc mult

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 06 Sep 2005, 13:13

Luci,

Si eu vreau sa merg tot pe-acolo de prin 20 Septembrie, as vrea cu cortul dar sa vedem cat e de frig
Cazare ai chiar in Mraconia la Cabana vanatorilor (parca 20 RON/noapte ) si mai sunt ceva cabane in Dubova, cred ca si la Steaua Dunarii au locuri (intre Eselnita si Mraconia)
Peste de care te intere?Banuiesc ca rapitor daca intrebi pe site-ul asta..salau, somn, avat..este destul ca sa te simti bine, mai ales in perioada asta nu e nici asa galagie ca se cam termina concediile
Poate ne vedem pe-acolo..

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 06 Sep 2005, 17:46

Multumesc mult de informatii. Imi luasem speranta sa primesc detalii despre locul acela. Nu stii cumva trebuie ceva permis special de granita?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Sep 2005, 19:03

iti trebuie PG de Mehedinti, pe care il poti lua din Turnu-Severin.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 07 Sep 2005, 09:39

Eu zic doar sa te duci la Trezorerie in Orsova, platesti o chitanta de 50 mii lei vechi si in cazul unui control de la Politia de Frontiera le arati chitanta (ca scrie pe ea taxa pescuit ape frontiera). Eu asa fac de cativa ani si n-am avut probleme.
Ca altfel mai astepti si pe la Severin cine stie cat pana iti pun timbrul sau viza respectiva (ba nu e nu stiu ce comandant, ba e gata programul, ba nu au protocol incheiat intre MH si CJ ), eu am patit odata si de-atunci nu mai calc pe-acolo, pescuiesc doar cu chitanta

Scrie răspuns