harta lacului Razelm
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
harta lacului Razelm
in sectiunea harti a fost postata harta lacului Razelm, locurile marcate cu rosu sunt locuri cu potential foarte bun la salau
- Wavedancer
- veteran
- Eu sint "sursa" ca sa zic asa.
Pescuiesc in zonele alea de vreo 10 ani. (Daca iti aduci aminte, acum vreo 6-7 ani, erai intr-o iesire la pescuit la Periteasca Mica. Ai luat un somn de vreo 6-7 kilograme intr-un gropan din mijlocul canalului si la juma de ora dupa aia doi bezmetici au intrat cu barca peste firele lansetelor tale. Unul din bezmetici eram eu.
Scuze inca o data!)
- Zonele din partea estica (grindul Chituc, Periboina) sint accesibile de pe mal. Sint 2 "santuri", unul la vreo 40 celalalt la vreo 60 de metri de mal, ramase in urma operatiunilor anuale de dragare-decolmatare ale zonei.
- Se poate pescui din barca (daca aveti toata "hirtogaria" bine pusa la punct. De obicei se fac controale).
- Nu stiu unde se mai poate plati taxa, exceptind Jurilovca. Zona se afla in administrarea AVPS Tulcea, deci presupun ca la Tulcea ar trebui sa existe posibilitati de achitare ale taxei.

- Zonele din partea estica (grindul Chituc, Periboina) sint accesibile de pe mal. Sint 2 "santuri", unul la vreo 40 celalalt la vreo 60 de metri de mal, ramase in urma operatiunilor anuale de dragare-decolmatare ale zonei.
- Se poate pescui din barca (daca aveti toata "hirtogaria" bine pusa la punct. De obicei se fac controale).
- Nu stiu unde se mai poate plati taxa, exceptind Jurilovca. Zona se afla in administrarea AVPS Tulcea, deci presupun ca la Tulcea ar trebui sa existe posibilitati de achitare ale taxei.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- costica_fishing
- veteran
Dupa ce l-am lasat pe Wave, ca e la el acasa pe baltile cu pricina, arat ca se mai poate plati taxa, in mod sigur, la bariera de pe drumul dinspre satul Vadu (acces auto spre Grindul Chituc si Periboina), la bariera de pe drumul dinspre Sinoe spre canalul 2 si 5, si, posibil, la Gica Pescar, Constanta, bd. Mamaia, lg. un Peco mic - anul trecut se putea face acolo abonamentul - 1mil /an.
W, canalale dragate incep chiar de la ecluza, sau trebuie sa o trec si sa mai merg (pana la a doua insula de papuris)?
Bate vantul cum trebuie?
W, canalale dragate incep chiar de la ecluza, sau trebuie sa o trec si sa mai merg (pana la a doua insula de papuris)?
Bate vantul cum trebuie?
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
De obicei, aia e vreme de gisca la pasaj, nu de salau pe lac. Nu prea cred ca-ti place sa iesi pe lacul ala "nebun", pe vinturile alea de iarna. Dar "la adapost" se prinde. Din pacate "adapost" inseamna zona de nord-est (la nord de Jurilovca), iar tu vinezi in sud. Poate daca esti pe Chituc, si prinzi o zi fara vint si fara ceata (cind zboara gisca ca Mig-ul, la 500 de metri) poti sa incerci la ecluza. Cel mai bine, intreaba-l pe Nuran, stie el tot "chichirezul" pe zona aia.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!