Gyorg in Laponia - CANCEL

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gyorg
veteran
veteran

Gyorg in Laponia - CANCEL

Mesaj de Gyorg » 12 Iun 2007, 00:37

Tinand cont ca anumite persoane sunt deranjate de participarea mea in Laponia , pe baza unei sponsorizari deranjante , anunt public, prin acest post , ca nu voi mai participa la aceasta competitie.

Doresc echipei nationale sa ne reprezinte cu succes si le voi tine pumni din toata inima !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Iun 2007, 06:59

Gyorg, tu vrei sa dai satisfactie acelor persoane?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Iun 2007, 07:25

Nasol ca s-a ajuns pana aici ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 12 Iun 2007, 09:08

Gyorg, este pacat ca ai luat hotararea de a nu participa in Laponia. Nu cred ca reusesti sa-i faci sa inteleaga mesajul tau. Cand am discutat ultima data, poate iti mai amintesti, ti-am spus ca este greu sa patrunzi in "cluburi" cimentate pe criterii de prietenie. Trebuia sa te astepti la reactiile ce te-au determinat sa te retragi din cursa spre Laponia. Te intreb ceva: daca perversiunile vor continua, ce faci, te retragi din toate concursurile?!?
Daca tot renunti la participare, spune-ne si motivele, altfel nu are sens topicul.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Iun 2007, 09:33

Gyorg, si ce daca anumite persoane sunt deranjate? Tu vrei sa impaci pe toata lumea? Nu vei reusi niciodata. E un concurs, si daca ai intrat in el trebuie sa te astepti la tot felul de reactii. Personal nu cred ca astea-s motive ca sa renunti. Eu zic sa-ti vezi linistit de treaba in continuare :wink:
Iti urez succes in Laponia! :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 12 Iun 2007, 10:36

@gyorg
sunt de parere cu adi_.nu da satisfactie dusmanilor,din contra,lasa-i sa crape de invidie!daca renunti esti slab.dovedeste-ne ca nu e asa.asteptam rezultatele si bineinteles pozele din laponia :D

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 12 Iun 2007, 15:20

In viata este bine sa tii cont de parerea celor la care tii tu si nu de gura lumii pe care doar pamantul o astupa.
Mergi inainte !!
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 12 Iun 2007, 15:59

bine punctat , intradevar pozitia anumitor persoane, pentru care am respect deosebit , au reactionat impotriva participari mele in Laponia ...., nu m-am asteptat sa fie deranjate si m-au indemnat sa iau decizia acesta.

Astfel va asigur ca nu renuntam de dragul cateilor care musca si fug !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 12 Iun 2007, 16:19

Si persoanele de care vorbesti au ARGUMENTE serioase sau doar cartesc?
Mai este si o alta vorba:fereste-ma Doamne de prieteni,ca de dusmani ma feresc singur.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 12 Iun 2007, 17:27

Gyorg daca intr-o zi prietenii sau dusmanii o sa spuna sa nu mai mergi la pescuit o sa-i asculti?

Scrie răspuns