ghizi de stiuca in Delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
salut.delta e buna pt chefuri,intalniri de neuitat cu prietenii,ca despre peste nici nu poate fi vorba .ultimele iesiri in delta m-au dezamagit ,iar tantarii s-au destrabalat cu noi.peisajul insa e deosebit.mai multa liniste am in locurile mele decat in delta ;cred ca chilia ar fi singura varianta valabila.iar varianta ca dau un sac de bani si vanez numai imagini e jenanta.am vara asta o varianta la sulina si cred ca o sa o onorez,mai ales ca am auzit ca pastruga si calcanul au un scor f jos la pescari.
walleye
- wilddanube
- veteran
-
- veteran
salut wilddanube.iesirea din fortuna spre sontea,toata sontea ,zona partizani.de 6 ani nu mai ies in delta ,din cauza scorurilor si a partidelor modeste sub toate aspectele.cand le-am spus lipovenilor ca am luat stiuca de 6,5 kg la mine acasa ,m-au intrebat ce caut la ei.in plus niciodata nu am prins salau ca in apele mele.din punctul meu de vedere delta este cea mai mare rezervatie ,destinata braconierilor.
walleye
wilddanube:este adevarat ceea ce aud tot mai des,de la tot mai multe persoane:ca peste nu se mai prinde doar in incintele private?Chiar au scos cei cu plasele tot ce era mai de pret acolo? 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- wilddanube
- veteran
Delta e o stare de spirit. O poti descoperi incet, cu bune si rele, fie cu rucsacul in spate si o lotca de 14 fie indrumat de cineva in care sa ai incredere si sa nu te dezamageasca.
Este absolut real ca in sezon si mai ales in weekenduri pe traseele turistice principale ( traseele si locatiile descrise de adrian) poti intalni grupuri galagioase care pot disturba orice pescuit. Dar mai raman o sumedenie de alte locuri in care uiti complet de "binefacerile" civilizatiei si te poti regasi. Evident ca prinzi si peste.
Michael informatiile pe care le-ai primit sunt false. E adevarat ca pescuitul nu a mers stralucit in ultima luna( din cauza cotelor si a tulburelii pe brate - in cazul pescuitului la crap somn salau) dar s-au facut partide frumoase la stiuca pe lacuri si au mai iesit niste capturi frumusele de somn si salau pe Sf. Gheorghe.
In ultimele 3 zile 3 pescari care sunt cazati la mine au produs somn intre 2 si 7 kg, salau intre 2 si 4 kg si un singur crap de 7. La stiuca altii au produs multe marlite si 4 bucati peste 2 .
Pescuitul adevarat pe brate va incepe odata cu stabilizarea cotelor in jurul a 250 la Tulcea
Este absolut real ca in sezon si mai ales in weekenduri pe traseele turistice principale ( traseele si locatiile descrise de adrian) poti intalni grupuri galagioase care pot disturba orice pescuit. Dar mai raman o sumedenie de alte locuri in care uiti complet de "binefacerile" civilizatiei si te poti regasi. Evident ca prinzi si peste.
Michael informatiile pe care le-ai primit sunt false. E adevarat ca pescuitul nu a mers stralucit in ultima luna( din cauza cotelor si a tulburelii pe brate - in cazul pescuitului la crap somn salau) dar s-au facut partide frumoase la stiuca pe lacuri si au mai iesit niste capturi frumusele de somn si salau pe Sf. Gheorghe.
In ultimele 3 zile 3 pescari care sunt cazati la mine au produs somn intre 2 si 7 kg, salau intre 2 si 4 kg si un singur crap de 7. La stiuca altii au produs multe marlite si 4 bucati peste 2 .
Pescuitul adevarat pe brate va incepe odata cu stabilizarea cotelor in jurul a 250 la Tulcea
Ma bucura ceea ce-mi spui.Anul asta nu ajung,dar la anul sigur vin 2 saptamani.Delta trebuie pretuita,este a noastra 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
Salut! Am citit diferite opinii cu privire la ce ar trebuii sa insemne Delta pentru noi pescarii. Pentru mine Delta reprezinta o stare de spirit,ma refer aici la ce inseamna iesire la pescuit in delta,adica pregatiri , drum si multe altele.Delta trebuie vazuta ,simtita si traita cu toate relele ei, macar pentru simplu fapt ca pe glob nu stiu sa fie multe-Nilului,Amazonului,ceva pe Volga,ceva pe Misissipi-.Daca ai noroc sa cada si peste te vei indragosti de ea.Apropo,de 2 zile am venit din Delta,mai precis din zona M23,cade somotel pe Dunarea veche,si ceva stiuca pe Trei Iezere,altfel ape foarte mari,pe unele canale si pe Dunarea veche apa tulbure.