gata concursul

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 12 Apr 2005, 19:45

Daca te uiti putin pe clasament la nume o sa observi ca nu sunt anonim gen tip model "gigi_peskriciu" asa cum ai spus: " sa afirmi asa ceva acum, sub anonimat, este penibil". Sunt convins ca o sa confirme si altii ce am spus eu .In legatura cu afirmatia ta ca de ce nu am spus atunci ....nu mi sa parut un concurs in care sa te apuci sa faci contestatii si am spus ce am spus pentru ca mi s-a parut ca a fost un concurs intre prieteni...unul bazat pe ....FAIR-PLAY... sau nu asta a fost?

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 12 Apr 2005, 21:59

scuze, ai un stil ciudat de a-ti scrie numele ..

cat priveste fair play-ul eu consider ca era corect sa atentionezi macar arbitrii daca ai observat ceva in neregula, nu neaparat sa faci contestatie.

tacerea inseamna complicitate.

am lucrat impreuna cu cei de la p4e la mai multe concursuri la care au asigurat un arbitraj ireprosabil, sa sustii acum ca au facut manarii la propriul concurs mi se pare foarte deplasat.

ps: inca nu mi-ai raspuns!
care "cu totii am vazut'?

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 13 Apr 2005, 09:46

Cand spun "cu totii" ma refer normal la cei cu care am iesit eu la cantarit .N.B s-au facut si poze sper sa le posteze .Oricum mie mi-a placut concursul in general ,am scos in evidenta acest aspect in ideea de a nu se mai repeta la concursurile viitoare.

Scrie răspuns