galerie foto
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
galerie foto
Cum se posteaza pozele la galeria foto ?
Ce marime trebuie sa aiba fisierul ?
Ce marime trebuie sa aiba fisierul ?
Salut !
Dimeniunea maxima a pozei sa nu depaseasca 600 px pe orizontala si 450 px pe verticala iar fisierul rezultat (in format JPG) sa aiba pana in 100 KB.
Pentru a adauga o poza trebuie sa fi inregistrat (logat).
Pe toate paginile (mai putin pe forum), in stanga sus gasesti linkul "Adauga o poza in galerie", link ce te duce la urmatoarea adresa:
http://www.rapitori.ro/galerie_adauga.php
De acolo te descurci usor.
Dimeniunea maxima a pozei sa nu depaseasca 600 px pe orizontala si 450 px pe verticala iar fisierul rezultat (in format JPG) sa aiba pana in 100 KB.
Pentru a adauga o poza trebuie sa fi inregistrat (logat).
Pe toate paginile (mai putin pe forum), in stanga sus gasesti linkul "Adauga o poza in galerie", link ce te duce la urmatoarea adresa:
http://www.rapitori.ro/galerie_adauga.php
De acolo te descurci usor.
Mai Adilucu' mi se pare mie sau tu cauti nod in papura la membrii , am tot observat asta la tine .
Declar ca tu esti cel mai SPORTIV pescar . Mai sa fie !!!
Il cunosc eu pe Sidea si iti spun ca a prins salaul sportiv , si ti mai spun ca in 3 vieti nu ai sa ajungi la performantele lui .
Sper sa nu te superi , dar cred ca a pus poza doar sa te imbolnaveasca pe tine , stia ca esti critic !

Declar ca tu esti cel mai SPORTIV pescar . Mai sa fie !!!
Il cunosc eu pe Sidea si iti spun ca a prins salaul sportiv , si ti mai spun ca in 3 vieti nu ai sa ajungi la performantele lui .
Sper sa nu te superi , dar cred ca a pus poza doar sa te imbolnaveasca pe tine , stia ca esti critic !

OK Calone, imi cer scuze daca te-am suparat (scuze si lui Sidea) dar a fost doar o intrebare. Nu am acuzat. NU caut nod in papura nimanui(ce ai observat la mine mai mult ca la altii? de ex....?). Era ceva neclar pt. mine. Poate sunt prea traumatizat de cate am vazut si de aia am pus acea intrebare.
Daca voi ajunge vre-odata la performantele lui, nu ai tu de unde sa stii.
Cat despre sportivitate, incerc sa fiu cat mai sportiv. E si asta o problema?
In rest, ce sa zic, nu pot spune ca m-am suparat pe tine. Poate as dori doar o explicatie pt. ce crezi ca eu sunt critic si caut nod in papura (ziceai ca ai observat asta).
Inca o data, scuze lui Sidea(daca ne urmareste... si chiar daca nu).
PS. Ar trebui sa fi TOT a lu` nevasta-ta, nu doar pe jumatate
Daca voi ajunge vre-odata la performantele lui, nu ai tu de unde sa stii.
Cat despre sportivitate, incerc sa fiu cat mai sportiv. E si asta o problema?
In rest, ce sa zic, nu pot spune ca m-am suparat pe tine. Poate as dori doar o explicatie pt. ce crezi ca eu sunt critic si caut nod in papura (ziceai ca ai observat asta).
Inca o data, scuze lui Sidea(daca ne urmareste... si chiar daca nu).
PS. Ar trebui sa fi TOT a lu` nevasta-ta, nu doar pe jumatate

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski