Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Cred ca cineva trebuie tras de urechi, pentru ca nu se ocupa de actualizarea fotografiilor noi care asteapta de multe ori si doua saptamani pana sunt introduse...si cand se face operatiunea , fiind multe, raman la vedere doar ultimele. E doar o sesizare, sper sa nu se supere nimeni, dar inainte se simtea mai mult interesul administratorului fata de bunul mers al site-ului.
Sunt curios care e parerea voastra si daca ati observat treaba cu galeria....

-
MihaiV
- Moderator

subscriu! si eu mi-as dori sa fie actualizata mai des.
-
paul
- Moderator

-
Probabil ca a fost ocupat cu alte treburi cel ce se ocupa (ma repet) de actualizarea galeriei foto.
Oricum, de 2 saptamani nici o noutate... inseamna ca or sa se adune ceva poze

Chiar azi era cineva ingrijorat (stie el cine

) ca a adaugat o poza de 3 zile in galerie si inca nu a aparut... l-am linistit spunandu-i ca am si eu puse vreo 2 poze de circa 2 saptamani, dar nu disper, ca vor aparea ele candva.
-
Michael
- Moderator

nu a fost dintotdeauna asa...moderatorii se ingrijeau si de topicuri mai bine...

-
vanatoruldepesti
- veteran

Am observat si eu ca pozele nu sunt actualizate, chiar era sa glumesc pe seama lui Paul ca nu ii mai apar pozele

Cred ca si noi suntem de vina ca a scazut interesul administratorului pentru forum, pentru ca de cele mai multe ori se deviaza de la subiect si se transforma totul intr-o sueta pe prietenii. Oare am dreptate?

-
bondan
- senior

-
Cred ca e doar foarte ocupat sau e in concediu.

-
Adelin
- Moderator

Hai sa plecam toti in concediu, asa cateva zile, sa vezi cum se trage alarma!

-
bondan
- senior

-
Nu-l cunosc pe dan personal dar avand in vedere ca lucrez in domeniul informatic pot sa spun ca nu-i usor absolut deloc sa ai grija de un forum mai ales avand in vedere faptul ca (banuiesc) aceasta nu este indeletnicirea de baza. Cum vad eu de un an si ceva de cand sunt aici s-a ocupat foarte bine de ce era nevoie pentru ca e mult de munca si cere destul de multe sacrificii din timpul liber sau din putinele momente care altfel ar fi de respiro de la serviciu. Este un forum foarte populat si se posteaza mult si cred ca e putin important ca sunt momente cand pozele apar dupa 2 saptamani. deoarece nu cred aceasta a fost situatia tot timpul, din ce am vazut pana acuma cam intr-o zi doua apar pozele.
-
oricum
- utilizator nou

din acelasi motiv (lipsa timpului), pe alte site-uri in afara de administratori mai sint si alti citiva useri care au dreptul sa aprobe la publicare materiale poze/anunturi/articole etc.
-
paul
- Moderator

-
vanatoruldepesti scrie:Am observat si eu ca pozele nu sunt actualizate, chiar era sa glumesc pe seama lui Paul ca nu ii mai apar pozele

Cred ca si noi suntem de vina ca a scazut interesul administratorului pentru forum, pentru ca de cele mai multe ori se deviaza de la subiect si se transforma totul intr-o sueta pe prietenii. Oare am dreptate?

Pai ai aici!

In loc sa ne certam, mai bine faceam ceva constructiv.... Nu stiu ce... zic si eu asa.
Oricum.. de deviat de la subiect, se deviaza la greu, in oricare topic aproape.
In privinta pozelor.. or sa apara ele

dar, daca vrei numaidecat, iti pot trimite cateva si pe e-mail... cu locuri si ceva capturi de clean si avat