forumoteca de aur apsalba

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
malin
senior
senior

forumoteca de aur apsalba

Mesaj de malin » 20 Feb 2007, 21:25

"Va anunt ca dl. Greger Jonson organizator al openului,a primit cu placere invitatia noastra si ne va vizita la sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai 2007.

In curand vom face parteneriate si schimburi de echipe cu asociatii similare din alte tari. primul parteneriat va fi cu o asociatie din ungaria. luna viitoare batem palma.

Va garantez ca lotul national al FNPSR va fi stabilit dupa toate regulile de competitie adoptate de CIPS.

Cat despre asteptatul ca AGVPS sa crape, sper ca nu contestati ca (fara falsa modestie) nefiind nici pescar de competitie, nici medaliat (in afara unei olimpiade de matematica si una de fizica), se pare ca sunt cam singur pe terenul pe care trebuie ingropat AGVPS. N-am cerut nici ajutorul pescarilor de competitie, desi sunt primii care vor beneficia de acest serviciu, nici nu am cerut sa-mi faca cineva statuie. Sper ca intelegeti la adevarata masura ce razboi port cu acest colos, si toata crema pescarilor seriosi tace. Poate pe 12 februarie vor prinde voce.

O sa incerc sa organizez pe baza materiala a aps alba cat mai multe stagii de antrenament si posibilitatea de a se crea o atmosfera proprice formarii unor echipe de competitie valoroase. Deja in urma parteneriatelor publice private dezvoltam o baza materiala serioasa pe care vrem sa o punem la dispozitiz federatiei. Sunt in stare sa pariez ca prima pista de competitie omologata pentru pescuit va fi in Alba.

FNPSR va fi acreditata anul acesta la CIPS-FIPS, indiferent cine va fi sau nu va fi deacord. AGVPS nu apuca pastele, si nu vad cine in afara de o federatie existenta poate solicita sa fie admisa la CIPS-FIPS.

Astept confirmarea de la MAPDR daca se constituie parte civila, in actiunea care se va finaliza luna aceasta, privind nulitatea absoluta a inscrierii AGVPS ca persoana de drept privat.

Nu este asa ca va surprins federatia de la Alba? O sa mai aveti parte sper eu si de alte surprize placute. Cum ar suna: primele piste de copetitie din Romania au fost inaugurate de FNPSR? Una va fi chiar in Aiud.

Noi nu ofertam pe nimeni sa organizeze concursuri pentru federatie. Federatia va avea propriul sistem competitional, la toate disciplinele de pescuit, isi va face propriul campionat national si propriile loturi reprezentative.

Punem pariu ca anul acesta FNPSR va trimite loturi la campionate? Cine se prinde?

Am stabilit clar cum se face fuziunea. FPSR se dizolva si asociatiile membre se afiliaza la FNPSR. Este cea mai simpla cale, mai ales ca FPSR nu a solicitat statut de membru fondator. Modificarile ulterioare la statut se fac prin hotararea adunarii generale.

Fi convins ca lotul va sta aprox. 10 zile in Laponia. 7 inainte si una dupa competitie."
apsalba

ASTAZI 20.02.2007 A FOST CONSTITUITA COMISIA DE MONITORIZARE A PROMISIUNILOR CONULUI FANICA

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 21 Feb 2007, 13:47

Coane Fanica suntem cu ochii pe promisiunile tale care deja incep sa crape si care suna a demagogie.
Ex; Loturile Federatiei care defapt nu-s a Federatiei... Baietii merg pe banii proprii si care-s norocosi pe banii unor sponsori de ei gasiti :!: :wink:
Prima bila neagra data divagarii la greu si a informatiilor neadevarate !!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 21 Feb 2007, 16:56

Ce coincidenta: si eu adunam promisiuni al lui POPESCU!!!!

"Federatia noastra este infiintata, functioneaza legal si va fi inregistrata la ANS luna aceasta, asta ca sa nu mai vindeti povesti la pescari."

"FNPSR depune documentatia pana in 20 ianuarie 2007 pentru recunoasterea pescuitului ca sport si inregistrarea federatiei la ANS"

"Une sunt locatiile pentru concursurile de crap pe anul viitor? Noi propunem 14 locatii din toata tara, pentru etapele de selectie pentru lotul national."

"Pe 10 ianuarie se decide daca va fi sau nu desfiintata prima AJVPS infiintata ilegal, iar pe 22 ianuarie se va decide daca AGVPS va fi stearsa definitiv din randul asociatiilor"

"In 2006 am facut 52 de controale (incepand din februarie)."

"Am postat numarul de controale facute de asociatia noastra si banii virati la buget din contraventii si infractiuni. Toata tara nu a virat atat si ati tacut malc. "

Dar nu disperati ca mai avem una:"Totodata tin sa precizez ca sunt un om hatarat. Cand ma apuc de un lucru, il duc pana la capat." Si asta ma ingrijoreaza cel mai tare.

PS : ar mai fi doua dar nu se pun ca sunt scoase din contexte : "Cu bani orice prost stie sa faca ceva" si "Cred ca ati aflat ca am intrat in capitalism si unitatea de masura este banul"
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Feb 2007, 18:38

ma baieti,daca tot v-ati apucat de contabilizat declaratiile facute de apsalba ,corect ar fi sa postati si data la care au fost facute,ca altfel se intelege altceva
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns