Fishing & Hunting Expo 2018 - 22-25 martie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Fishing & Hunting Expo 2018 - 22-25 martie
Aici e vorba despre targ nu despre postul tv. 

Si ce mentionam mai sus, nu depre targ?sile07 scrie:E forum, deci sa discutam,
Evident ca acest eveniment nu merita a fi ratat si trebuie musai vizitat, mai ales de ce-i din zonele apropiate. Prezentarile sunt de un real folos, tot timpul mai inveti cate ceva.
Cand vii de la 6 ore distanta, numai un dus, si-ti faci sperante c-o sa gasesti reduceri si de fapt nici macar nu gasesti produsele cautate, iti mai dispare entuziasmul.
De la editie la editie se imbunatatesc conditiile de prezentare, vizualizarile de produse, apar noi expozanti, se diversifica totul si este un mare plus pentru breasla...si-i doar un eveniment pe an.
Mesajul anterior l-am scris de pe malul Prutului, cand dupa o zi de batut malurile nu am avut nici-o trasatura. Acest lucru nu se intampla cu ani... in urma. Acum aproape ca se retine tot si nu verifica nimeni acest lucru pe apele publice.
Cand permanent scoti, indiferent de dimensiune si greutate, si nu populezi inapoi, ce-o sa mai pescuiesti?
La targ o sa fie prezenta toata lumea buna si se discuta si despre viitorul ''pescuitului''.
Targul e promovat de postul tv.
Ce anume intelegi tu prin "lumea buna"?sile07 scrie:Si ce mentionam mai sus, nu depre targ?sile07 scrie:E forum, deci sa discutam,
Evident ca acest eveniment nu merita a fi ratat si trebuie musai vizitat, mai ales de ce-i din zonele apropiate. Prezentarile sunt de un real folos, tot timpul mai inveti cate ceva.
Cand vii de la 6 ore distanta, numai un dus, si-ti faci sperante c-o sa gasesti reduceri si de fapt nici macar nu gasesti produsele cautate, iti mai dispare entuziasmul.
De la editie la editie se imbunatatesc conditiile de prezentare, vizualizarile de produse, apar noi expozanti, se diversifica totul si este un mare plus pentru breasla...si-i doar un eveniment pe an.
Mesajul anterior l-am scris de pe malul Prutului, cand dupa o zi de batut malurile nu am avut nici-o trasatura. Acest lucru nu se intampla cu ani... in urma. Acum aproape ca se retine tot si nu verifica nimeni acest lucru pe apele publice.
Cand permanent scoti, indiferent de dimensiune si greutate, si nu populezi inapoi, ce-o sa mai pescuiesti?
La targ o sa fie prezenta toata lumea buna si se discuta si despre viitorul ''pescuitului''.
Targul e promovat de postul tv.
Sa vezi mai tarziu,ce palme o sa-ti dai,dupa ce te lamuresti tu ca lumea aia pe care o credeai buna...nu e chiar asa de buna,si ca din ea fac parte pescari care nu iarta nimic.
cristi,aici iti dau dreptate;foarte multi din "lumea buna a pescuitului la spin"pe care-i vedem la diferite standuri dand informatii pretioase,"aburind"pescarii mai putin initiati,facandu-i sa cumpere orice naluca in trecut pescuiau si "mai putin legal",vindeau peste etc.dar vremurile s-au schimbat,acum este la moda C@R.... 

-
- veteran
adrian eu nu sunt atit de sigur ca "unora" le-a intrat atit de repede in singe chatch and release dupa ce toata tineretea si maturitatea lor au avut......"invitati la masa"..........,facandu-i sa cumpere orice naluca in trecut pescuiau si "mai putin legal",vindeau peste etc.dar vremurile s-au schimbat,acum este la moda C@R....

Prietenii stiu de ce ....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
vali stratonov scrie:adrian eu nu sunt atit de sigur ca "unora" le-a intrat atit de repede in singe chatch and release dupa ce toata tineretea si maturitatea lor au avut......"invitati la masa"..........,facandu-i sa cumpere orice naluca in trecut pescuiau si "mai putin legal",vindeau peste etc.dar vremurile s-au schimbat,acum este la moda C@R....![]()
![]()
Prietenii stiu de ce ....![]()
![]()
Eh,hai ca incepeti sa da-ti din casa

Vedeti ca stim cum sta treaba?
Macar eu nu ma dau "rotund" cum se zice si daca ma duc la pescuit o fac ca sa mananc un peste proaspat,prins de mine.Doar pe privat merg si platesc taxele de rigoare.
Inca nu am invatat sa pescuiesc pe salbatic.
Mi-am adus aminte cum era pe vremuri cand eram pescar de crap si ma interesa subiectul.Atunci,crapii mari se plimbau noaptea intre carpodroame.Cand aveau buletin de Hermes cand de MV2 cand de Tancabesti si nu pescuiau pe acolo decat cei din "lumea buna".
Oricum la capitolul crap,in Ungaria pe Balaton au luat "bot" romanasii si au fost descalificati.Mama ce plansete,ce boceli pe la F&H TV "ca vezi doamne ce ai dracu e aia"

Fire intinse si ne vedem pe balta nu la targ!
- RelaxSpinning
- utilizator constant
Asa cum v-am obisnuit, la fiecare astfel de manifestare, firma noastra a adus pe piata din Romania multe noutati, iar la evenimentul din acest an vom continua traditia. Va asteptam la Fishing & Hunting Expo 2018 in perioada 22-25 Martie 2018 (Bucuresti - Romexpo, pavilion central) la standurile B3 si B4 (Relax Spinning & Lucky/Norfin)
Cateva din produsele disponibile in standul nostru pot fi vizualizate in pozele din urmatorul link : https://flic.kr/s/aHsmeCmgNV
[/url]
Cateva din produsele disponibile in standul nostru pot fi vizualizate in pozele din urmatorul link : https://flic.kr/s/aHsmeCmgNV

RelaxSpinning,care e adevarul pana la urma despre "gumele" relax?
In Romania se vand fake-uri?
Am dat comanda pe diferite site-uri si in anumite cazuri am primit gumele,zic eu originale, in blister cu sigla made in USA etc,si care au o calitate mai buna fata de cele care se gasesc prin magazinasele noastre,in punga ordinara cu un carton capsat,prost debavurate si cu un silicon de alta calitate.
Repet ca si acestea din urma sint cumparate din magazine mari nu de pe tarabe din piata.
Sint 100% sigur ca nu sint gume originale(probabil cineva le toarna prin vreun garaj).Care este pozitia oficiala a Relax legat de chestia asta? sau voi reprezentati de fapt exact categoria a doua si nu aveti nimic in comun cu Relax USA?
In Romania se vand fake-uri?
Am dat comanda pe diferite site-uri si in anumite cazuri am primit gumele,zic eu originale, in blister cu sigla made in USA etc,si care au o calitate mai buna fata de cele care se gasesc prin magazinasele noastre,in punga ordinara cu un carton capsat,prost debavurate si cu un silicon de alta calitate.
Repet ca si acestea din urma sint cumparate din magazine mari nu de pe tarabe din piata.
Sint 100% sigur ca nu sint gume originale(probabil cineva le toarna prin vreun garaj).Care este pozitia oficiala a Relax legat de chestia asta? sau voi reprezentati de fapt exact categoria a doua si nu aveti nimic in comun cu Relax USA?
- RelaxSpinning
- utilizator constant
@goodsmans pe toata perioda expozitiei ownerul Relax Lures va fi prezent in standul nostru.