Filmulete pentru incepatori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Filmulete pentru incepatori
Deoarece materialele sunt greu de gasit ori sunt in engleza sau cel mai rau in suedeza, m-am gandit sa fac niste filmulete pentru incepatori in domeniul de jerkbait fishing. Eu personal pana am invatat m-am lovit de problema asta si stiu ce greu este. Despre strune, fire, jerkuri, bete, multiplicatoare. Cum se recupereaza etc. Poate o sa fie de folos pentru cei care vor sa invete acest stil. Un film e de 100 de ori mai instructiv decat orice descriere. O sa fie o incercare modesta, atata cat ma pricep si eu, dar zic ca merita. Sper ca o sa imi urmeze exemplul cei experimentati in alte domenii (jigging, fly etc). Asa ca urmeaza...
TEAM ATOM
Super idee
De ieri de dimineata si pana aseara am cautat exact asa ceva.
Ca se pare sunt mult mai multe stiluri de recuperat ca voblarul sa lucreze exact cum trebuie.Pentru mine ca incepator este aur curat .
Am mai cautat si un top voblere da nu am gasit nimic. Adica ex.din 30 voblere cel mai esta asta si asta si asta la stiuca , la salau , la avat .
Este destul de greu sa alegi voblere.Am studiat ieri zece magazine online da tot nu ajuta prea mult .Noroc ca la unele este descrisa evoluita lui si pentru ce peste este conceput.Dar in privinta coloritului tot nehotarit raman ........
In concluzie , abia astept filmuletele sau adrese de net cu filmulete de unde poti invata ceva.

De ieri de dimineata si pana aseara am cautat exact asa ceva.
Ca se pare sunt mult mai multe stiluri de recuperat ca voblarul sa lucreze exact cum trebuie.Pentru mine ca incepator este aur curat .
Am mai cautat si un top voblere da nu am gasit nimic. Adica ex.din 30 voblere cel mai esta asta si asta si asta la stiuca , la salau , la avat .
Este destul de greu sa alegi voblere.Am studiat ieri zece magazine online da tot nu ajuta prea mult .Noroc ca la unele este descrisa evoluita lui si pentru ce peste este conceput.Dar in privinta coloritului tot nehotarit raman ........
In concluzie , abia astept filmuletele sau adrese de net cu filmulete de unde poti invata ceva.
-
- veteran
salut .
astept cu interes filmele .am gasit pe youtube filmari dar niciodata nu e destul .totusi sunt sceptic ,refuz sa cred ca daca explorez apa cu un slap de 6'' cu un jig sabot nu starnesc un submarin ;avantajul jerk e ca nu are nevoie de sarma ,se opreste in gat .niciodata un jerkbait nu va fi la fel de versatil ca un cauciuc .
astept cu interes filmele .am gasit pe youtube filmari dar niciodata nu e destul .totusi sunt sceptic ,refuz sa cred ca daca explorez apa cu un slap de 6'' cu un jig sabot nu starnesc un submarin ;avantajul jerk e ca nu are nevoie de sarma ,se opreste in gat .niciodata un jerkbait nu va fi la fel de versatil ca un cauciuc .
walleye