fazele lunii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Noi 2004, 08:13

Apropos de "apune soarele". In lege zice ca pescuitul sportiv se practica de la rasaritul si pina la apusul soarelui. Dar, la capitolul Contraventii (art.56 lit.a / daca nu ma insel), se specifica: "Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.... PESCUITUL PE TIMPUL NOPTII". Pai, intre apusul soarelui si instalarea a ce este definit prin "noapte", mai trece o ora buna pe timp de vara, 1/2 ora iarna :twisted: Moment in care, daca pescuiesti, esti si nu esti in legalitate. Daca te amendeaza in aceasta perioada, cu putin tupeu se poate contesta /si cistiga/ amenda :twisted: :twisted:
Am pus problema unui inspector de la Inspectia piscicola si a dat din umeri :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Noi 2004, 09:00

Si din ce te asteptai sa dea? :lol:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Noi 2004, 13:31

:oops:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Noi 2004, 14:02

[quote]Si din ce te asteptai sa dea? [/quote]
Ma asteptam sa dea din gura si sa imi spuna ca "asta e, legea nu e perfecta, pescuieste draga cu incredere pina se face bezna@ :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Noi 2004, 03:37

Solunarul,zic eu...nu prea are legatura cu pescuitul.Important este ca locul sa aiba peste,conditiile sa fie bune(apa limpede,temperatura,nivel stabil,presiune atmosferica) si sa stii cum sa-i dai ceva care sa-i placa.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns