fata de la AJVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Ceva asemanator ....
Intru intr-o pravalie de pescuit cu un prieten , cautam viermisori . Fata era noua la magazin ( putin peltica si...draguta foc !!!) . Ne-a raspuns politicos ca are si "rrrosii si albi" . Noi , ne-am uitat unul la altul si am intrebat-o in modul cel mai serois daca are si viermusi femela ... Nestiind cum stau lucrurile in lumea pescareasca , ne-a spus sincer ca nu stie sa-i deosebeasca si ne-a rugat sa-i aratam si ei diferenta ...
Nu mai spun ce a urmat , spun doar ca fata cred ca a ramas cu ceva sechele dupa intimplare.

Intru intr-o pravalie de pescuit cu un prieten , cautam viermisori . Fata era noua la magazin ( putin peltica si...draguta foc !!!) . Ne-a raspuns politicos ca are si "rrrosii si albi" . Noi , ne-am uitat unul la altul si am intrebat-o in modul cel mai serois daca are si viermusi femela ... Nestiind cum stau lucrurile in lumea pescareasca , ne-a spus sincer ca nu stie sa-i deosebeasca si ne-a rugat sa-i aratam si ei diferenta ...

Nu mai spun ce a urmat , spun doar ca fata cred ca a ramas cu ceva sechele dupa intimplare.

Din cauza "viermusilor"?Poate spera la ceva viermusi de pe vremea lui T.Rex

Dom'ne e pericuolase fetele astea de prin pravalii...Stiti ce m-am gandit eu:daca fetele de fapt ...pescuiesc?! La musca...la viermusi...iar capturile umbla in jeans! Atentie pescari ca deja nu mai stiu care e momeala si care pestele!
Fir intins pentru ...fata de la pravalie!
Cati scrie:Ceva asemanator ....
Intru intr-o pravalie de pescuit cu un prieten , cautam viermisori . Fata era noua la magazin ( putin peltica si...draguta foc !!!) . Ne-a raspuns politicos ca are si "rrrosii si albi" . Noi , ne-am uitat unul la altul si am intrebat-o in modul cel mai serois daca are si viermusi femela ... Nestiind cum stau lucrurile in lumea pescareasca , ne-a spus sincer ca nu stie sa-i deosebeasca si ne-a rugat sa-i aratam si ei diferenta ...![]()
![]()
![]()
Nu mai spun ce a urmat , spun doar ca fata cred ca a ramas cu ceva sechele dupa intimplare.![]()
![]()