fata de la AJVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 07 Mai 2007, 16:43

Sper din toata inima sa imi pice in mana un controlor la Mraconia!Da Doamne!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 17 Mai 2007, 17:28

fly-er scrie:eu cand am fost la un magazin de artticole de pescuit din tulcea, am intrebat daca tin si articole de pescuit la musca. iar fata de acolo m-a privit asa...de parca as fi fost nebun si m-a intrebat: "ce-i aia la musca?"
deci...no comment
Mama ce ocazie ai avut... mamaaaaaaa!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 17 Mai 2007, 18:18

fly-er scrie: deci...no comment
Pai nu vezi Bogdane ca a ancheiat ...scurt ??? daca nu poate comenta e usor de inteles ; tot ce se poate sa-i fi aratat fetei "muscoiu" insotit de ghidul de utilizare... :lol:
fly-er , sincer acuma , ai anvatat fata sa dea "cu musca"..? :lol: :lol: :lol:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 17 Mai 2007, 18:40

Ceva asemanator ....
Intru intr-o pravalie de pescuit cu un prieten , cautam viermisori . Fata era noua la magazin ( putin peltica si...draguta foc !!!) . Ne-a raspuns politicos ca are si "rrrosii si albi" . Noi , ne-am uitat unul la altul si am intrebat-o in modul cel mai serois daca are si viermusi femela ... Nestiind cum stau lucrurile in lumea pescareasca , ne-a spus sincer ca nu stie sa-i deosebeasca si ne-a rugat sa-i aratam si ei diferenta ... :lol: :lol: :lol:
Nu mai spun ce a urmat , spun doar ca fata cred ca a ramas cu ceva sechele dupa intimplare. :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2007, 19:21

:lol: :lol: :lol:
Din cauza "viermusilor"?Poate spera la ceva viermusi de pe vremea lui T.Rex :lol:
Dom'ne e pericuolase fetele astea de prin pravalii...Stiti ce m-am gandit eu:daca fetele de fapt ...pescuiesc?! La musca...la viermusi...iar capturile umbla in jeans! Atentie pescari ca deja nu mai stiu care e momeala si care pestele!
Fir intins pentru ...fata de la pravalie!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 17 Mai 2007, 19:53

Cati scrie:Ceva asemanator ....
Intru intr-o pravalie de pescuit cu un prieten , cautam viermisori . Fata era noua la magazin ( putin peltica si...draguta foc !!!) . Ne-a raspuns politicos ca are si "rrrosii si albi" . Noi , ne-am uitat unul la altul si am intrebat-o in modul cel mai serois daca are si viermusi femela ... Nestiind cum stau lucrurile in lumea pescareasca , ne-a spus sincer ca nu stie sa-i deosebeasca si ne-a rugat sa-i aratam si ei diferenta ... :lol: :lol: :lol:
Nu mai spun ce a urmat , spun doar ca fata cred ca a ramas cu ceva sechele dupa intimplare. :lol: :lol: :lol:
:P :P :P :P :P

Scrie răspuns