FARSE LA PESCUIT
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
FARSE LA PESCUIT
Merg la pescuit cu un prieten din armata(dimensiuni 1,90; 120Kg fibra) si la un moment dat eu stateam in dreapta unei tufe, iar el in staga fara sa ne vedem.Echipamentul meu era net superior si la o lansare a colegului prin fata mea, ce-mi trece mie prin cap? Hai sa-i dau omului un dril ca la carte:- muscatura ferma...,primesc raspuns printr-o intepatura de 250cp din partea colegului ...,zic gata sa inceapa drilul si cu frana stransa la max. incep o molinare marca Ferrari, aud strigate de moarte de dupa tufa AAAJUTOOO....si...pleoscait puternic..,intre timp scot lingura prietenului,mai trag putin de ea, tai firul si... gata a rupt...Dar am facut ochii cat cepele cand a aparut colegul meu tocmai din fata, adica din apa, imbracat, cu lanseta deasupra capului, molinand ultimii metrii de fir si in jurand de toti dracii ca sunt un porc, ca nu am vrut sa-l ajut, ca a avut stiuca vietii si ca din cauza mea pestele s-a bagat in tufa si a rupt.M-am facut mic si nu am zis nici ca-i alba nici ca-i neagra...Dupa juma' de ora cu toate actele si telefonul mobil insirate la uscat, colegul meu zice ca-i pare rau ca m-a injurat, regreta doar lingura cu care a avut multe capturi.Profitand de momentul de slabiciune al uriasului ii smulg promisiunea ca daca-i recuperez lingura nu se va enerva orice i-as spune....Scot lingura din buzunar si ii povestesc toata faza cap coada.Cu talentul meu inascut am reusit sa-l binedispun pe gagiu de a ras cu sughituri.Acum dupa ceva ani de la "vesela" intamplare prietenul meu sustine ca "a fost cel mai adevarat dril din viata lui", iar eu cred ca in aceea zi am fost cel mai norocos om din lume...dovada ca sunt VIU. 

Eram la pescuit de crap la Calacea. Nu tragea pestele asta. Am inceput sa arunc din plictiseala la mal cu boabe de porumb, una dupa alta la interval de cateva secunde. La un moment dat pleaca batul de trestie. Apuc sa ma descalt si tusti in apa. Colegul de pescuit a intrat in panica.
Sari cu odivamo ii spun. El repede imbracat cum era si incaltat tusti in apa. Colegul: inaltime 1,60 m. Apa 1,50 m aprox. Deodata vad doar odivamo si cipilica colegului cum pluteau pe apa. Colegul incerca sa inoate. Radeau ceilalti pescari de se prapadeau. Oricum pana la urma pestele de 2 kg a fost scos pe mal. Singurul peste prins pe balta in aceea zi.
Fir intins!
Sari cu odivamo ii spun. El repede imbracat cum era si incaltat tusti in apa. Colegul: inaltime 1,60 m. Apa 1,50 m aprox. Deodata vad doar odivamo si cipilica colegului cum pluteau pe apa. Colegul incerca sa inoate. Radeau ceilalti pescari de se prapadeau. Oricum pana la urma pestele de 2 kg a fost scos pe mal. Singurul peste prins pe balta in aceea zi.

Fir intins!
aproape la fel ca si adelin am facut si eu, eram la crap pe caldarusani, chiar din manastire dadeam.
pe la prinz asa cind nu se misca nimica si era o caldura de ne turtise, recuperez sa vaz ce mai am pe ace si agat firul colegului din stinga (de peste stuf), caruia ii zisesem de vreo 150 de mii de ori de ori "bai, esti peste mine" fara nici un rezultat.
intru in posesia forfacului (care acuma ocolea gramada se stuf dintre noi, omu' era in haladuiala pe la altii sa vada "cum mah nu s-a dedat pe nicaierea...") si ma pun pe asteptat.
cu gitleju' uscat rinjeam cu forfacu lui in mina.
il aud venind si imi dau seama dupa tropaiala precipitata ca a vazut omu bambina lipita de bat.
a dat o intzepatura de aproape m-a ridicat de pe scaun. io incep sa trag de fir sacadat hop-hop, hop-hop - asta incepe sa gifiie deja, avea primu orgasm.
slabeste frina, tzipa, io trag, ma las, trag, ma las, el tzipa iar...
urla dupa noi sa venim cu minciocu, colegu din dreapta mea sare la el dar pina sa ajunga, normal ca trece prin dreptu meu, ii fac semn sa taca, vede ce fac, ride da' se duce la colegu pacalit, unde mai toarna si el gaz pe foc (aoleo asta e monstru' ala de mi-a zis tata de el - vezi sa nu-l scapi)
dupa un drill cu gifiieli si icnituri nu mai pot de mina (ce-i drept omu se pricepea de minune sa ma aduca
) si intru in sah:
ce sa fac acuma? asta incepuse sa zica "adi vezi ca vine direct in stuf la tine acolo" io zic "lasa-ma mah cu glumele tale, d-acilea" ala "sa mor io.." s.a.m.d.
imi zic hai sa-i intrerup orgasmu. vreau sa ii arunc forfacu in apa cit mai in larg da nu se putea ca asta pastra un contact perfect cu mine si se prindea. asa ca pun mina pe o caramida si trosc cu ea in apa linga stuf.
in acest moment t0 rupe si el (sau io cu caramida, nu mai stiu).
tacere. se auzeau numa gizele alea de tziuie pe canicula.
ma duc la asta, asta desfigurat, cu o privirea dusa, tremura.
zic 'ai sa-mi trag una, daca-i zic acuma ma bate de ma cac pe mine.
pina l-am dus seara acasa (io l-am bagat pe usa) n-a scos nici un cuvint.
in cercul nostru de pescari de pe vremea aia toti stiau de povestea asta si toti adorau sa-l auda pe el povestind de monstru' de la caldarusani. ne opream din orice si-i sorbeam vorbele, mai aveam putin de il credeam si io...
i-am zis si lui dupa un an, la sarulesti eram, cind i-am zis ce s-a intimplat nu m-a crezut. cind i-a confirmat si colegu nu a mai vorbit cu mine toata ziua.
de vreo 18 ani o am promisa si io da' cred ca o merit. si oricum a meritat
pe la prinz asa cind nu se misca nimica si era o caldura de ne turtise, recuperez sa vaz ce mai am pe ace si agat firul colegului din stinga (de peste stuf), caruia ii zisesem de vreo 150 de mii de ori de ori "bai, esti peste mine" fara nici un rezultat.
intru in posesia forfacului (care acuma ocolea gramada se stuf dintre noi, omu' era in haladuiala pe la altii sa vada "cum mah nu s-a dedat pe nicaierea...") si ma pun pe asteptat.
cu gitleju' uscat rinjeam cu forfacu lui in mina.
il aud venind si imi dau seama dupa tropaiala precipitata ca a vazut omu bambina lipita de bat.
a dat o intzepatura de aproape m-a ridicat de pe scaun. io incep sa trag de fir sacadat hop-hop, hop-hop - asta incepe sa gifiie deja, avea primu orgasm.
slabeste frina, tzipa, io trag, ma las, trag, ma las, el tzipa iar...
urla dupa noi sa venim cu minciocu, colegu din dreapta mea sare la el dar pina sa ajunga, normal ca trece prin dreptu meu, ii fac semn sa taca, vede ce fac, ride da' se duce la colegu pacalit, unde mai toarna si el gaz pe foc (aoleo asta e monstru' ala de mi-a zis tata de el - vezi sa nu-l scapi)
dupa un drill cu gifiieli si icnituri nu mai pot de mina (ce-i drept omu se pricepea de minune sa ma aduca

ce sa fac acuma? asta incepuse sa zica "adi vezi ca vine direct in stuf la tine acolo" io zic "lasa-ma mah cu glumele tale, d-acilea" ala "sa mor io.." s.a.m.d.
imi zic hai sa-i intrerup orgasmu. vreau sa ii arunc forfacu in apa cit mai in larg da nu se putea ca asta pastra un contact perfect cu mine si se prindea. asa ca pun mina pe o caramida si trosc cu ea in apa linga stuf.
in acest moment t0 rupe si el (sau io cu caramida, nu mai stiu).
tacere. se auzeau numa gizele alea de tziuie pe canicula.
ma duc la asta, asta desfigurat, cu o privirea dusa, tremura.
zic 'ai sa-mi trag una, daca-i zic acuma ma bate de ma cac pe mine.
pina l-am dus seara acasa (io l-am bagat pe usa) n-a scos nici un cuvint.
in cercul nostru de pescari de pe vremea aia toti stiau de povestea asta si toti adorau sa-l auda pe el povestind de monstru' de la caldarusani. ne opream din orice si-i sorbeam vorbele, mai aveam putin de il credeam si io...

i-am zis si lui dupa un an, la sarulesti eram, cind i-am zis ce s-a intimplat nu m-a crezut. cind i-a confirmat si colegu nu a mai vorbit cu mine toata ziua.
de vreo 18 ani o am promisa si io da' cred ca o merit. si oricum a meritat

Sa va zic si eu una auzita de la cineva, povestita tot pe balta.
Acum multi ani se pescuia stiuca la viu la barajul pe Olt de la Strejesti, ingramadeala mare, lansete etc.
Printre toti era si un nene mai batran, cu doua lansete, care nu prea prindea si ca atare era tinta misto'urilor pescarilor. Intr'o dupa masa, inteapa nenea ceva care incepe sa ia fir din manivela in draci. "da'i fir!! tine de ea!!" zbierau aia toti in disperare, mosu' cu batul covrig, peste o lua intr'o parte si in alta in curent, drill de 15 minute, si la un moment dat firul incepe sa se ridice spre suprafata, toata lumea "sa vezi lumanare!!", firu' iese din apa avand la cap un cormoran cat toate zilele
Nenea orbit de drill cu adrenalina la nivel maxim nu a vazut cormoranul, tinea de bat ca de viata, pasarea zbura
, firul in sus
show curat. Inchipuiti'va 100 de pescari mai mai sa inghita mulinetele de ras..
Numai bine!
Acum multi ani se pescuia stiuca la viu la barajul pe Olt de la Strejesti, ingramadeala mare, lansete etc.
Printre toti era si un nene mai batran, cu doua lansete, care nu prea prindea si ca atare era tinta misto'urilor pescarilor. Intr'o dupa masa, inteapa nenea ceva care incepe sa ia fir din manivela in draci. "da'i fir!! tine de ea!!" zbierau aia toti in disperare, mosu' cu batul covrig, peste o lua intr'o parte si in alta in curent, drill de 15 minute, si la un moment dat firul incepe sa se ridice spre suprafata, toata lumea "sa vezi lumanare!!", firu' iese din apa avand la cap un cormoran cat toate zilele

Nenea orbit de drill cu adrenalina la nivel maxim nu a vazut cormoranul, tinea de bat ca de viata, pasarea zbura

Numai bine!