facultatea de spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ai exagerat al naibii de mult. La noi deja exista si e gratis! Pe bune!!!Busta scrie:Dincolo (Anglia , Canada , Irlanda de nord ,Scotia , Tarile scandinave , Germania etc.) chiar sunt "scoli" pentru incepatori la fly fishing si se dau si examene ptr permisul de pescuit , din pacate la noi o sa fie peste vreo 100 de ani ( am cam exagerat) - din pacate la noi nu se invata cum sa pescuiesti numai se invata al dracului de repede cum sa braconezi cu cativa "frati" la un pahar de vodca
In urma cu 15-16 ani, un nene (Tomescu) mai in varsta mi-a aratat ce este cu twisterele...si cum se face cu ele, pe Pantelimon, intr-un noiembrie....la niste bibani cocosati
Cu totii avem , sau am avut profesorul/profesorii nostri... asa ca cei ce nu aveti profesori...se pare ca acum sunt ceva disponibilitati...
Pentru mine, ca si pentru multi dintre forumisti, si "rapitori.ro" este o scoala... un loc de unde s-au putut afla tehnici noi, informatii....pareri despre una-alta.
desigur pentru cei ce deprind mai greu , nu ar fi o idee rea..niste meditatii... la materiile respective.
Fir intins!
sper sa raman mereu "student" si sa nu cred ca stiu tot.
Cu totii avem , sau am avut profesorul/profesorii nostri... asa ca cei ce nu aveti profesori...se pare ca acum sunt ceva disponibilitati...
Pentru mine, ca si pentru multi dintre forumisti, si "rapitori.ro" este o scoala... un loc de unde s-au putut afla tehnici noi, informatii....pareri despre una-alta.
desigur pentru cei ce deprind mai greu , nu ar fi o idee rea..niste meditatii... la materiile respective.
Fir intins!
sper sa raman mereu "student" si sa nu cred ca stiu tot.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
student anu I la facultatea rapitori.ro.....da...fericita experientza pe site-ul asta....dar am cam ramas infectat cu virusul de spininng.....bucurie mare pt me....oricum...eu zic k toti vom ramane studentzi....nimeni in lumea asta nu va sti sa pescuiasca la perfectie...cu rezultate speciale in fiecare zi
Cat despre lectii....veti ramane surprinsi cate gasesti pe net.....chiar aseara pe la 3 dimineatza(da stiu cam tarliu pt a viziona filme...dar deehh lucrez in schimbu 2 deci pot dormi pana pe la orele amiezi
) era un mosh...cik lecti de fly....si tot filmu ala moshu facea exact asa....woooommmp wommmp...this is the movement.....just wooommmmp whooomppp
.....and in the rollcast si just.....bring your rod back....swinggggg...and just wooommmp
......deci....vijelie la spinmning cum se face??? 
Cat despre lectii....veti ramane surprinsi cate gasesti pe net.....chiar aseara pe la 3 dimineatza(da stiu cam tarliu pt a viziona filme...dar deehh lucrez in schimbu 2 deci pot dormi pana pe la orele amiezi

Facultate de spining!!!
Bah nene, poate vijelie ne invata la facultatea asta cum sa devenim campioni la stationar, ca doar e, sau cum sa prindem 10 kile de oblete la vobler...
Stati voi linistiti ca nu isi vinde omu secretele nici pe bani grei

Bah nene, poate vijelie ne invata la facultatea asta cum sa devenim campioni la stationar, ca doar e, sau cum sa prindem 10 kile de oblete la vobler...
Stati voi linistiti ca nu isi vinde omu secretele nici pe bani grei

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
off, off ... mai, mai ... pai io-s cursant la gradinita de spinning ... si cat mai e pana la facultate ... iar stres, iar spaga ... si daca pui diploma in apa vin salaii sa o vada ?
supe tare vijelie ... da am o intrebare ... maine la ce ora incep cursurile ? la ora de vara sau la ora de iarna?

supe tare vijelie ... da am o intrebare ... maine la ce ora incep cursurile ? la ora de vara sau la ora de iarna?

S'altare și bunăstare !