Daca e cineva interesat de un avat / salau la Dunare (Pauiu' lui Soare, zona Calarasi), sa dea de mine. Ar fi ideal sa aiba si un mijloc de deplasare!
Cat despre permisul international de conducator ambarcatiuni de agrement, valabil pe apele interioare (pentru mare iti trebuie un timbru suplimentar), mergeti la capitania de pe Herastrau si vorbiti acolo.
Facem maine o Dunare?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Facem maine o Dunare?
Ultima oară modificat 10 Ian 2005, 09:08 de către pescarel, modificat 1 dată în total.
shi eu vreau sa plec sapt asta...dar vreau sa stau shi o noapte...
...am fost joi la fetesti...cegani...mureau amicii astia ai mei sa incerce crapul acolo....eu am dat la pestishor...carashel shi sabioara...un scobar am luat sa fi avut 1/2kg.....shi un ciortan baietzii...
...initzial la pacui am vrut sa mergem dar puteam eu sa stau 2 zile...shi nici o zi nu potzi merge acolo...bacul...
la sfarshitul lui noiembrie au fost amici mei aici....in 2 zile ..3 inshi...48 bucatzi crap...nu mai mare de 4 kg...
asta vara sa prins crap de 17kg... aici
tot la nea GOGU tragi...???
...am fost joi la fetesti...cegani...mureau amicii astia ai mei sa incerce crapul acolo....eu am dat la pestishor...carashel shi sabioara...un scobar am luat sa fi avut 1/2kg.....shi un ciortan baietzii...
...initzial la pacui am vrut sa mergem dar puteam eu sa stau 2 zile...shi nici o zi nu potzi merge acolo...bacul...

la sfarshitul lui noiembrie au fost amici mei aici....in 2 zile ..3 inshi...48 bucatzi crap...nu mai mare de 4 kg...
asta vara sa prins crap de 17kg... aici
tot la nea GOGU tragi...???