Inca ma ca-ca pe mine de ras, nu stiu daca sa fiu nervos sau sa rad mai tare (aleg varianta 2)
Fratilor am trait-o si p`asta

Cum o frecam ieri pe FB eram abonat la un grup PrieteniPescari si au tot inceput sa imi apara poze cu tot felul de pesti atarnati in tot felul de pozitii prin casa, prin curte..ma rog, sa zicem ca nu imi plac

La un moment dat posteaza un baiat ca el iese din grup pentru ca e adeptul No Kill

Mie cum mi s-o parut buna ideea lui si nu mai vroiam sa vad pozele alea, am copiat postarea lui si am zis ca nu sunt adeptul musai No Kill dar C&R si ies si eu din grup

Nu vreti sa stiti ce a ramas in spate ... "spanzura-te" , "marsh", ma pish pe C&R, traiasca mamaliga si usturoiu, mananca peste cu Euri de la magazin, si alte cuvinte care nici nu merita reproduse

In conditiile in care nu am comentat la pozele lor, nu am zis ca pozele is de k.k.t si daia ies
In conditiile in care cercopitecii nu inteleg ca C&R presupune sa mai si tii un peste si nu e NO KILL

Eu inca ma sparg de ras

S-a facut multa prostie anu asta

P.S. cel mai inflacarat un baiat mutat prin Grecia care avea o multime de poze cu fetita lui, saraca

Cam atat, nu vreau sa fac polemica C&R si altele, incercam numai sa inteleg de ce la o postare fara jigniri de genul "Eu parasesc acest grup pentru ca sunt adept C&R si nu ma caracterizeaza s-or gasit niste primate sa vorbeasca urat