Facebooku - prostimea si pescarimea

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Facebooku - prostimea si pescarimea

Mesaj de pikeman » 06 Mar 2014, 13:50

:lol: :lol: :lol:
Inca ma ca-ca pe mine de ras, nu stiu daca sa fiu nervos sau sa rad mai tare (aleg varianta 2)
Fratilor am trait-o si p`asta :lol:
Cum o frecam ieri pe FB eram abonat la un grup PrieteniPescari si au tot inceput sa imi apara poze cu tot felul de pesti atarnati in tot felul de pozitii prin casa, prin curte..ma rog, sa zicem ca nu imi plac :lol:
La un moment dat posteaza un baiat ca el iese din grup pentru ca e adeptul No Kill :lol: na, de bun simt, nu iti place, iesi singur
Mie cum mi s-o parut buna ideea lui si nu mai vroiam sa vad pozele alea, am copiat postarea lui si am zis ca nu sunt adeptul musai No Kill dar C&R si ies si eu din grup :lol:
Nu vreti sa stiti ce a ramas in spate ... "spanzura-te" , "marsh", ma pish pe C&R, traiasca mamaliga si usturoiu, mananca peste cu Euri de la magazin, si alte cuvinte care nici nu merita reproduse :lol:
In conditiile in care nu am comentat la pozele lor, nu am zis ca pozele is de k.k.t si daia ies
In conditiile in care cercopitecii nu inteleg ca C&R presupune sa mai si tii un peste si nu e NO KILL :lol:
Eu inca ma sparg de ras :lol:
S-a facut multa prostie anu asta :shock: :lol: :lol:
P.S. cel mai inflacarat un baiat mutat prin Grecia care avea o multime de poze cu fetita lui, saraca :evil:
Cam atat, nu vreau sa fac polemica C&R si altele, incercam numai sa inteleg de ce la o postare fara jigniri de genul "Eu parasesc acest grup pentru ca sunt adept C&R si nu ma caracterizeaza s-or gasit niste primate sa vorbeasca urat :lol: (cred ca explicatia e mai sus) :lol: :lol: :lol:

agabi
veteran
veteran

Re: Facebooku - prostimea si pescarimea

Mesaj de agabi » 06 Mar 2014, 14:20

Frate,astia sintem,inca inradacinati in Neolitic,cu instincte de vinator-culegator-cantitatea de vinat (pesti) defineste statutul social

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Mar 2014, 14:23

agabi scrie:Frate,astia sintem,inca inradacinati in Neolitic,cu instincte de vinator-culegator-cantitatea de vinat (pesti) defineste statutul social
aia nu e bai, fiecare face cum vrea, dar sa te apuci sa injuri ca la usa cortului? :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Mar 2014, 14:44

Hai mai pikeman ca de la tine aveam pretentii :lol: Ce naiba ...Tu chiar ai uitat unde esti sau ai visat ceva frumos noaptea :lol: Sa vezi tu ce mi-am auzit eu dupa ce am eliberat anul trecut somnul ala mai marisor ....Bine,nu pe fata ca eram mai ...inalt decat ei :lol: Insa si acum continua unii sa injure pe "ala" de a eliberat somnul de patru 'jde kile de il mancau cu o oala de 5 kile de mujdei! Tot satul! :oops: Si eu opresc si mananc uneori peste ,mai si eliberez ,dar nu judec pe nimeni care este in lege.Stiu doar ca acum omor doar ce mananc! Cadouri nu fac...Fiecare e liber sa elibereze sau sa retina peste in limita bunului simt si a legii.

... Iar de la a judeca pana la a injura , nu tine decat de cei 7 ani de prin fata casei...Asa ca ,lasa-i bre in pace sa injure ca trece timpul mai usor pentru ei :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 06 Mar 2014, 15:16

Marius, trebuia sa faci si tu niste printscreenuri sa ii vedem si noi pe temerari... :cry:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Mar 2014, 15:19

Care sunt diferentele/asemanarile intre c&r si masturbare?
I-TI IMAGINEZI CA ESTI PESCAR DE DUNARE , SI RAURI REPEZI , ... SI CEALALTA SCHEMA ... IN MINTEA LUI , DISCIPOLUL LUI ONAN , ... SI-O TRAGE CU CINE VREA EL , ... ONANISTUL ... ACUM SA RASPUND LA INTREBAREA TA , GABRIEL , ... MUUUUUULTE ASEMANARI , ... PANA LA CONFUZIE !!!
Uneori, C&R este aproximativ la fel cu mersu' la curve: Platesti...te exciti...si canci finalizare! :)))...E pt. adrenalina !:)))....
In afara pescarilor care nu consuma peste, exista oare vreunul dintre noi care prinde 2-3 baboi in Dunare, iar la plecare ii arunca inapoi urmand ca in drum spre casa sa opreasca la braconierii dp marginea drumui si sa`si cumpere inapoi pestii? Sau sa cumpere din supermarket d`ala de crescatorie "gustos" nevoie mare?
:headbash: destepti nevoie mare, prietenii astia pescari... :lol:

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 06 Mar 2014, 15:23

S-a facut multa prostie anu asta :shock: :lol: :lol: .....CA BINE ZICI :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Mar 2014, 15:43

DELICIOS, AM VRUT SA O ELIBEREZ(ASA CUM FAC MULTI DIN ACEST GRUP) DAR NU AM MAI PUTUT DE FOAME... HA HA HA

Imagine

:lol1: da macar is pe bune baietii.... fericiti acolo.... pescari adevarati si ei, nah... :lol1:

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 06 Mar 2014, 15:50

Pikeman problema rezida, asa cum a spus si Zamfi, din mediul social in care traim si din faptul ca societatea incurajaza prostia si ignoranta... de ce spun ignoranta?? pai, este mult mai usor sa hulesti sa acuzi, sa discreditezi tot ceea ce nu intelegi, decat sa incerci sa ,, diseci'' putin lucrurile pentru a capata o alta perspectiva... intr-adevar a fost mult mai usor sa te injure si altele, decat sa incerce sa elibereze cativa pesti pentru a intelege ce simti tu in momentul in care faci release-ul.

pe de alta parte atitudinea lor nu ma mira deoarece lumea in care traim se intoarce din ce in ce mai mult cu susul in jos... valorile devin nonvalori si invers...
o persoana in loc sa fi apreciata ca nu fura, ca nu minte, ca nu-si inseala sotul\sotia, este de rasul tuturor...

asa ca ce pretentii sa ai de la niste oameni ca astia??
Nihil Sine Deo

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Mar 2014, 15:55

Am gasit postarea omuletului
A mea nu mai apare si nici alte comentarii ulterioare (adminul si-a facut treaba)
Va multumesc pentru ca ma-ti primit in grupul vostru . Cu aceste cuvinte doresc sa il parasesc din cauza prea multor poze cu pesti prin apartamente . Sunt un sustinator al miscarii NO KILL si locul meu nu este aici !!!
Si prietenul nostru - romanul grec, certat cu limba romana :lol: :twisted:

Imagine

Scrie răspuns