expoavp 2010
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
intradevar compania a s-a aflat in insolventa undeva la mijlocul anului 2001.vijelie scrie:din cate stiu eu firma D.A.M. a dar faliment de f. multi ani...... ce gasesti pe piata sunt facaturi![]()
nu stiu insa daca nu cumva o firma mare nu o fi cumparat numele
insa in septembrie 2002 , un grup de angajati de cariera ai companiei au cumparat-o si au reformat-o . au reinceput productia dupa vechile patente (o parte dintre ei -ingineri- au fost chiar autori acelor patente la vremea respectiva) si de asemenea au inceput sa dezvolte tehnologii noi. practic, cei care au gandit si produs pentru DAM ani de zile au reusit sa preia si managementul acesteia si in prezent incearca sa o aduca la reputatia de odinioara.
Fostii proprietari ( cei care au provocat insolventa prin managementul prost si externalizarea productiei) au fost si cei care au dat ocazia asiaticilor sa-si bata joc de reputatia firmei la inceput prin produse mai slabe calitativ si apoi prin copii slabe (pe care acum le vand sub nume propriu sau sub numele de gama al produsli pentru ca dupa revenire sigla DAM le-a fost interzisa -sun detinatorul unui bat dam original si al unei copii vacute de asiatici asa ca va pot spune ca se vede diferenta : Originalul e un DAM EMOTION copia e un EMOTION si in afara de lipsa siglei la copie se poate vedea foarte clar structura fibrei de carbon impletitura in x a blancului fiind de doua ori mai rara decat la original si totodata copia e mult mai elastica-).
ca sa documentati (cei interesati) atasez mai jos un link cu istoricul DAM direct de pe siteul lor oficial:
http://www.dam.de/html/e_dam_geschichte.htm
- vijelie
- veteran
ca sa documentati (cei interesati) atasez mai jos un link cu istoricul DAM direct de pe siteul lor oficial:
http://www.dam.de/html/e_dam_geschichte.htm[/quote]
sti cum este cu fibra in X? de desen ai auzit?
eu am fost in cateva fabrici unde se produceau scule de pescuit
asa ca ... toate sunt o apa si un pamant.... face micul orezar orice

http://www.dam.de/html/e_dam_geschichte.htm[/quote]
sti cum este cu fibra in X? de desen ai auzit?

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran
te scuz ca te cunosc HAHAHAHAdanr scrie:vijelie batman a spus ca parca a pipait unul la standul totalfishing
eu am raspuns ca nu avem DAM deci nu a fost la standul nostru
acum scuza-ma ca am raspuns

- kingofbeasts
- veteran
poate ca nu ar fi rau sa va gandit sa aduceti pe viitor.danr scrie:salut,
totalfishing nu are nimic DAM
dupa cum am aratat damul e din nou ce a fost (sel putin din punctul meu de vedere) si imi place sa ma consider un consumator avizat al produselor de pescuit. pot sa afirm ca , daca punem cot la cot produse DAM cu produse din aceeasi categorie calitate pret ale Shimano sau Daiwa
in destule cazuri damul este superior.
daca veti lua in considerare prounerea de a aduce DAM la totalfishing pe viitor eu va recomand sa va orientati pentru inceput pe produsele care poarta mentiunea "proiectat, fabricat si testat in Germania"
ps. nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt agent de promovare al firmei , insa consider ca si pescarii romani au dreptul sa incerce produse de calitate cu o diversitate cat mai mare de marci.
Ca sunt confuzdanr scrie:vijelie batman a spus ca parca a pipait unul la standul totalfishing
acum scuza-ma ca am raspuns

Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
- vijelie
- veteran
lasa frate ca toti ne punem ochelari pana la urma...pastrama sa fie:))BaTMaN scrie:Ca sunt confuzdanr scrie:vijelie batman a spus ca parca a pipait unul la standul totalfishing
acum scuza-ma ca am raspunssi nu mai stiu standul,scuze,dar de vazut,sigur am vazut 2 bete D.A.M.

- kingofbeasts
- veteran
sti cum este cu fibra in X? de desen ai auzit?vijelie scrie:ca sa documentati (cei interesati) atasez mai jos un link cu istoricul DAM direct de pe siteul lor oficial:
http://www.dam.de/html/e_dam_geschichte.htm

de acord ca "face micul orezar orice". insa in ceea ce priveste diferentele date de modul de lucru si de calitatea produsului finit , da-mi voie sa raman la opinia mea , acestea sunt substantiale.
ps. imi scapa legatura la partea cu desenul , deci