Mai nou in ziua de azi se fac mari afaceri cu zona de lunca a Dunarii adica se vinde teren pt.amenajarea
unor case de vacanta private unde cei cu multi bani si multa putere vor sa ia totul chiar si malul
Dunarii acolo unde de foarte multi ani tu pescarul impatimit ai pescuit linistit iar acuma te trezesti
cu puscociu la timpla si ti se striga in ureche"ASTA E PROPRIETATE PRIVATA ZDREANTA CE ESTI NU VEZI
BINE"si uite asa nu ai sa mai ajungi in veci la malul Dunarii.Cred ca trebuie ceva facut in aceasta
privinta malul dunarii nu a apartinut nimanui si nu cred ca ar trebuii sa apartina portiunea dintre digul de protectie si malul Dunarii asta e opinia
mea.Astept raspunsurile voaste.Niklai.Sincer cu mari regrete asta e realitatea din Romania tuturor posibilitatilor.
Eternul...mal al Dunarii !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am vazut ieri pe Realitatea emisiunea lui Robert Turcescu-pescari vs concesionari si tare m-a intristat situatia de acolo,mancarimea care este.Pescarul din tata-n fiu sa nu mai poata pescui...parca a revenit securitatea din epoca de aur.Cica fiecare pescar are dreptul la 3 kg peste/zi.Politia fluviala in loc sa-si vada de marii evazionisti,care fenteaza statul,cauta sa confiste de la pescarul care traieste vai de mama lui,cateva kg de peste.S-a recunoscut pe fata ca cei mai mari 3 concesionari au castigat acele concesiuni pe plan politic,fiind de-ai lui Nastase.Tututror le-a fost teama sa le pronunte numele,dar Turcescu asta are toata admiratia mea.Asta e...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Eternul........mal al Dunarii
Imi pare foarte rau nimeni nu a avut un cuvint de spus la aceste fapte grave care se petrec cu malul dunarii.Bineinteles toata lumea viseaza sa devina proprietar nu?.E ar fii bine sa va multumiti in a proteja asa ceva nu in a devenii proprietar altfel sar duce draq tot zovoiul Dunarii.Imi pare sincer rau peuntru indiferenta pescarilor nu ca sar rezolva ceva dar macar sa se vada ca lumea e interesata de acest abuz.Scuze pentru limbajul mai dur folosit.Niklai.
Niklai,
Sunt total de acord cu tine.Pacat ca nu vom reusi sa schimbam nimic si asta pentru ca nu suntem uniti.Dacauni dintre noi putem sa pescuim acolo unde unul a concesionat sau cumparat nu ne mai intereseaza de alti,suntem niste egoisi ca sa nu spun mai mult,asta suntem.Pacat,mare pacat.Vor mai trece multi ani pina cind va invia constiinta Romanului............Daca va invia vreodata.........
Sunt total de acord cu tine.Pacat ca nu vom reusi sa schimbam nimic si asta pentru ca nu suntem uniti.Dacauni dintre noi putem sa pescuim acolo unde unul a concesionat sau cumparat nu ne mai intereseaza de alti,suntem niste egoisi ca sa nu spun mai mult,asta suntem.Pacat,mare pacat.Vor mai trece multi ani pina cind va invia constiinta Romanului............Daca va invia vreodata.........