este voie legal asa ceva ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
este voie legal asa ceva ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pe undeva prin comuna Nicolae Balcescu, intre Pitesti si Valcea, un tip istet a speculat dorinta unor asa zisi pescari de a prinde peste si a baga la traista, asa ca omul si-a populat cu acest peste un helesteu ce il are in curtea casei, o groapa mai bine zis ca daca arunci cu pluta risti sa o bagi pe geam la bucatarie.
binenteles ca s-au gasit si "musterii" ca sa nu le zic altfel care au dat navala sa prinda somn african, ca deh e mare smecherie dom'le.
propietarul a instituit insa o regula, prinzi, bagi la traista, dar platesti kg de peste si platesti ca la magazin - din auzite, se spune ca au fost cazuri de manelisti care au lasat acolo ceva milioane bune pe motivul "ce, dom'le, l-am prins, e al meu si il mananc, mancati'as" - si asta pe o partida de pescuit.
propietarul se duce si aprovizioneaza mereu baltoaca cu peste, afacerea merge struna fiindca tampiti care sa pescuiasca in curtea omului printre porci, gaini, rate si alte oratanii ce mai are omul ala prin gospodarie, sunt destui - basca un "jurnalist" de la noi din Valcea, a mai si facut emisiune de pescuit in ograda aluia, printre oratanii
binenteles ca s-au gasit si "musterii" ca sa nu le zic altfel care au dat navala sa prinda somn african, ca deh e mare smecherie dom'le.
propietarul a instituit insa o regula, prinzi, bagi la traista, dar platesti kg de peste si platesti ca la magazin - din auzite, se spune ca au fost cazuri de manelisti care au lasat acolo ceva milioane bune pe motivul "ce, dom'le, l-am prins, e al meu si il mananc, mancati'as" - si asta pe o partida de pescuit.
propietarul se duce si aprovizioneaza mereu baltoaca cu peste, afacerea merge struna fiindca tampiti care sa pescuiasca in curtea omului printre porci, gaini, rate si alte oratanii ce mai are omul ala prin gospodarie, sunt destui - basca un "jurnalist" de la noi din Valcea, a mai si facut emisiune de pescuit in ograda aluia, printre oratanii

Inca o dovada ca romanul stie tot timpul sa profite de prostiadiwolf scrie:pe undeva prin comuna Nicolae Balcescu, intre Pitesti si Valcea, un tip istet a speculat dorinta unor asa zisi pescari de a prinde peste si a baga la traista, asa ca omul si-a populat cu acest peste un helesteu ce il are in curtea casei, o groapa mai bine zis ca daca arunci cu pluta risti sa o bagi pe geam la bucatarie.