este voie legal asa ceva ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

este voie legal asa ceva ?

Mesaj de Sorin » 31 Mai 2011, 14:32

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Mai 2011, 15:22

de ce nu, sorine ?

cu siguranta este peste produs intr-o acumulare administrata, concesionata, populata bla bla...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 31 Mai 2011, 15:49

Cred ca se referea la faptul ca poate sa il cumpere cineva si sa-l elibereze din prostie/rautate/inconstienta intr-o apa naturala....
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

marianu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marianu » 31 Mai 2011, 16:01

pai nu ala pitic e ala rau? :roll:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Mai 2011, 16:13

si aia nu par vii :)

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 31 Mai 2011, 16:42

la clarias din cate stiu rata mortalitatii in apele noastre peste iarna se apropie de 100% nu se prea impaca cu apele reci de la noi.
undeva in jur de 10 grade crapa.....deci nu e chiar asa de speriat.daca ar rezista intr-adevar ar fi o pacoste,pentru ca mananca a dracu cam orice. :lol: somalezu

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Mai 2011, 16:45

se vinde clarias viu de ani de zile in supermarketuri
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Mai 2011, 20:38

pe undeva prin comuna Nicolae Balcescu, intre Pitesti si Valcea, un tip istet a speculat dorinta unor asa zisi pescari de a prinde peste si a baga la traista, asa ca omul si-a populat cu acest peste un helesteu ce il are in curtea casei, o groapa mai bine zis ca daca arunci cu pluta risti sa o bagi pe geam la bucatarie.
binenteles ca s-au gasit si "musterii" ca sa nu le zic altfel care au dat navala sa prinda somn african, ca deh e mare smecherie dom'le.
propietarul a instituit insa o regula, prinzi, bagi la traista, dar platesti kg de peste si platesti ca la magazin - din auzite, se spune ca au fost cazuri de manelisti care au lasat acolo ceva milioane bune pe motivul "ce, dom'le, l-am prins, e al meu si il mananc, mancati'as" - si asta pe o partida de pescuit.
propietarul se duce si aprovizioneaza mereu baltoaca cu peste, afacerea merge struna fiindca tampiti care sa pescuiasca in curtea omului printre porci, gaini, rate si alte oratanii ce mai are omul ala prin gospodarie, sunt destui - basca un "jurnalist" de la noi din Valcea, a mai si facut emisiune de pescuit in ograda aluia, printre oratanii :twisted:

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 31 Mai 2011, 20:51

adiwolf scrie:pe undeva prin comuna Nicolae Balcescu, intre Pitesti si Valcea, un tip istet a speculat dorinta unor asa zisi pescari de a prinde peste si a baga la traista, asa ca omul si-a populat cu acest peste un helesteu ce il are in curtea casei, o groapa mai bine zis ca daca arunci cu pluta risti sa o bagi pe geam la bucatarie.
binenteles ca s-au gasit si "musterii" ca sa nu le zic altfel care au dat navala sa prinda somn african, ca deh e mare smecherie dom'le.
propietarul a instituit insa o regula, prinzi, bagi la traista, dar platesti kg de peste si platesti ca la magazin - din auzite, se spune ca au fost cazuri de manelisti care au lasat acolo ceva milioane bune pe motivul "ce, dom'le, l-am prins, e al meu si il mananc, mancati'as" - si asta pe o partida de pescuit.
propietarul se duce si aprovizioneaza mereu baltoaca cu peste, afacerea merge struna fiindca tampiti care sa pescuiasca in curtea omului printre porci, gaini, rate si alte oratanii ce mai are omul ala prin gospodarie, sunt destui - basca un "jurnalist" de la noi din Valcea, a mai si facut emisiune de pescuit in ograda aluia, printre oratanii :twisted:
Inca o dovada ca romanul stie tot timpul sa profite de prosti :))

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 31 Mai 2011, 21:30

Razvan V. scrie:Inca o dovada ca romanul stie tot timpul sa profite de prosti :))
Bine ca profita romanul si nu e vreun strain . Bravo romanului ! Prosti sunt destui .

Scrie răspuns