Este normal aşa ceva!?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andreifishing
- utilizator constant
Este normal aşa ceva!?
Bună seara,
Nu ştiu dacă este legal sau nu, părerea mea este că nu, dar este normal ca pe un râu să lucreze balastierele 6 zile din 7, de la 8 dimineața până seara? Şi nu este doar una, sunt cel puțin vreo 5 pe 15 km.
Am fost într-un an la acel râul într-o anumită zonă. Asta s-a întâmplat înainte să înceapă lucrul balastiera. Anul următor am fost iar şi am fost îngrozit de cum arăta apa. Era pur şi simplu un şantier pe sute de metrii, cu gropi şi grămezi uriaşe de pământ.
Nu ştiu cum li se dă voie să facă asta dar uite că fac!
Nu ştiu dacă este legal sau nu, părerea mea este că nu, dar este normal ca pe un râu să lucreze balastierele 6 zile din 7, de la 8 dimineața până seara? Şi nu este doar una, sunt cel puțin vreo 5 pe 15 km.
Am fost într-un an la acel râul într-o anumită zonă. Asta s-a întâmplat înainte să înceapă lucrul balastiera. Anul următor am fost iar şi am fost îngrozit de cum arăta apa. Era pur şi simplu un şantier pe sute de metrii, cu gropi şi grămezi uriaşe de pământ.
Re: Este normal aşa ceva!?
Atata timp cat au autorizatie au voie sa lucreze cat ii tin cupele la excavatoare ...
Ai auzit de cocktailurile molotov? Poate ca balastierii sunt insetati pe canicula asta si ar vrea sa serveasca asa ceva.andreifishing scrie:Bună seara,

andreifishing scrie:
Daca ar exista decantoare pentru apa care spala argila din balastrul exploatat atunci apa in rau ar ramane limpede insa cum dragii nostri conducatori de asociatii nu se implica pentru a nu-i deranja pe cei de la mediu care au ca obiect al muncii respectarea conditiilor in care traiesc organismele in habitatele lor se fac ca nu vad si nu aud nimic considerand ca pentru faptul ca ne-au taxat la inceputul anului e suficient atat.

Domnul Tarus, care-si permite sa pescuiasca orice specie de peste, in orice timp sau spatiu (... exclusiv din Romania), mi-a dat cu flit, dupa ce l-am luat la intrebari despre lipanii si pastravii haliti in plina prohibitie:
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3623056137
Andrei bineinteles ca nu e legal sa distruga asa raul
,fa poze si filmeaza mai ales locul unde se varsa ce spala sau unde varsa Balastiera respectiva si ia legatura cu oamenii de la mediu din zona respectiva trimite le filmari si poze cu ce trebui ...In zona mea a mers 

Nu-i tin partea omului dar daca este vorba de Tarnava Mare (zona Catch & Release), pescuitul este deschis pana la 31 decembrie.boistean scrie:Domnul Tarus, care-si permite sa pescuiasca orice specie de peste, in orice timp sau spatiu (... exclusiv din Romania), mi-a dat cu flit, dupa ce l-am luat la intrebari despre lipanii si pastravii haliti in plina prohibitie:

www.pentrupescuit.ro

Legat strict de lipan marlania e mare : "inteligentii" cu legile l-au interzis la pescuit . de tot . tot anul . si asta de vro 3 ani

dar la noi vad ca Tzarusii probabil papa in continuare , concursurile ilustre se desfasoara cu lipani care puncteaza si cu micronimfe in meniu , deci nu are rost sa ne miram .
Boistean nu pot sa zic decat: TOT ASA ! pt unul cu aerele lui, Tarusul ar putea macar a se intereseze de cadrul legal , dar el e promoterul alora de prind si ei "de-o prajeala" .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Andrei daca ar "ocoli" toti legea cum fac cei de la AVPS Tarnava Mare am fi departe tare ....
E singurul loc unde am fost controlat de doua ori intr-o zi , exact cand am fost prima oara, chestie care mi-a placut foarte mult !
E singurul loc unde am fost controlat de doua ori intr-o zi , exact cand am fost prima oara, chestie care mi-a placut foarte mult !
www.pentrupescuit.ro