este legal?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
este legal?
se pot concesiona canalele de irigatii?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
este legal ?
Cred ca se poate concesiona numai resursa acvatica vie din canalele de irigatii.
Hai Rapidul
Hai Rapidul

-
- veteran
-
- veteran
stiu si eu ca orice se poate, dar ma interesa daca d.p.d.v. legal este ok. exista un canal de irigatii care colcaie de peste, dar cind am vrut sa dau in el am fost avertizat de oamenii patiti ca daca ma prind paznicii imi rup sculele si ma mai si bat( bine-nteles toate astea fara a putea face ceva ulterior pt ca virgula concesionarul ar fi nu stiu ce ghertoi parvenit pe care nu il poate atinge nimeni. eu vroiam sa stiu daca ala chiar ar putea sa fie un concesionar pe bune sa-u e un abuz de la cap la coada.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Sa nu te mire,dar se poate concesiona ce vrea muschii tai si depinde de ceeace a zis si Adi.
Stiu pe cineva care vrea sa concesioneze malul Dunarii pe partea unde,de obicei, stau oamenii la pescuit
si o sa reuseasca
L-a "cointeresat" si pe primaru' din zona
In curand o sa platim si daca vrem sa spalam masina la malul baltii
Stiu pe cineva care vrea sa concesioneze malul Dunarii pe partea unde,de obicei, stau oamenii la pescuit

L-a "cointeresat" si pe primaru' din zona

In curand o sa platim si daca vrem sa spalam masina la malul baltii

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
- veteran
ma astept ca in curind sa imi dea unu' in cap pe sosea, sa-mi distruga masina, dupa care sa-mi zica ca el e concesionaru' strazii...cam de kk. nu-mi vine sa cred ca ajung sa zic asta, dar asa-zisului concesionar i-ar trebui vreo 200 de jepcari cu foamea-n git ca sa se linisteasca (circula zvonu' ca ar fi pus gorilele sa bata si femei care dadeau cu undita pe canalu' "lui" sau a lu' ma-sa...).
este legal?
Unde-i Vijelie sa le dea gaura-n canal