Eliberarea/Vizarea permise pescuit 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eliberarea/Vizarea permise pescuit 2013
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Re: Eliberarea/Vizarea permise pescuit 2013
fuck...prin moldova iar s-a smecherit ajvps....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
No stati asa ca-si ascute iar creionul

Salutari!
Eu mi-am depus "dosarul" pentru eliberare permis (timbru fiscal 2 lei, copie buletin, chitanta trezorerie - 30 Ron) pe data de 6.06.2013 la sediul central. Doamna de acolo mi-a spus ca sa revin cu un telefon dupa 15.06.2013. Deci probabil ca saptamana viitoare o sa fie gata.
Eu mi-am depus "dosarul" pentru eliberare permis (timbru fiscal 2 lei, copie buletin, chitanta trezorerie - 30 Ron) pe data de 6.06.2013 la sediul central. Doamna de acolo mi-a spus ca sa revin cu un telefon dupa 15.06.2013. Deci probabil ca saptamana viitoare o sa fie gata.
Daca iti vine mai repede de 15 sept. imi scrii pe mp si platesc 10 beri. 

-
- veteran
La ajvps Sibiu se elibereaza de ieri permisele pentru 2013( doar cardurile) si numai ptr categoriile integral(30 lei) si reduse(10 lei).S-au tiparit doar permisele care au fost achitate pana in 15 aprilie.
Timbrele inca nu, deoarece am inteles ca ptr acestea trebuie facuta hotarare de guvern.Si nu au fost editate permisele pentru pensionari din ceva motive financiare(nu sunt sigur) si motivati ca si asa pensionarii le au gratuite.
Timbrele inca nu, deoarece am inteles ca ptr acestea trebuie facuta hotarare de guvern.Si nu au fost editate permisele pentru pensionari din ceva motive financiare(nu sunt sigur) si motivati ca si asa pensionarii le au gratuite.
-
- senior
Pana la urma ce rost are sa merg la ANPA sa imi aplice timbrul ala pe permis din moment ce am chitanta din 2013 care arata ca am platit cei 30 lei la trezorerie? Oricum sunt in legalitate si nimeni nu ma poate amenda. De ce sa le dau permisul alaora de la ANPA sa mi-l tina 2 saptamani? Timp in care nu ma pot folsosi de el...si mai platesc si 2 lei timbru fiscal!
- pescardeclean
- utilizator constant
In Bihor nu retine permisul, ci doar chitanta in original. Pe spatele copiei dupa chitanta scrie de mana ca ai depus actele pentru permis/timbru, semneaza inspectorul si pune stampila. Cu aia poti sa pescuiesti pana iti ridici permisul/timbrul.