Eco: Centrul Regional de Ecologie Bacau - blogspot
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Eco: Centrul Regional de Ecologie Bacau - blogspot
crezi tu !trec mereu masini cu jandarmi in jurul lacului.eu am ajuns la concluzia ,fireasca si normala de altfel,ca ii pazesc 

pe voi nu v-au controlat la intrare sau iesire?
Nu. Am 3 duminici la rand petrecute pe lac cu barca si nu am vazut picior de jandarm. Dar plasele erau prezente. Erau puse in dreptul loc. Rogoaza. Erau de la rogoaza pina la placi , pe malul opus.
mihai.t si tu cum pescuiesti in prohibitie fara nici o problema ? ai ceva blaturi la ANPA, Jandarmerie, Politie ?
Sau iesi cu barca in plimbare sa admiri peisajele ?
Sau iesi cu barca in plimbare sa admiri peisajele ?

www.pentrupescuit.ro
Esti foarte curios ilieneamt.
in loc sa Te intrebi de CE nu se face nimic cu braconierii, pe tine Te roade cum de ies EU la pescuit!!!!
in loc sa Te intrebi de CE nu se face nimic cu braconierii, pe tine Te roade cum de ies EU la pescuit!!!!
Nu sunt curios ci iti atrag atentia ca ceea ce faci tu nu este bine !mihai.t scrie:Esti foarte curios ilieneamt.
In primul rand prima mutare trebuie sa o facem noi. Daca o ardem pe sistemul "daca aia o fac eu de ce sa nu fac" nu ajungem nicaieri.
www.pentrupescuit.ro
[quote="IlieNeamt"]Daca o ardem pe sistemul "daca aia o fac eu de ce sa nu fac" nu ajungem nicaieri.[/quote]
Ilie....nu cred ca este chiar asa.....noi nu o facem cum o fac ei
.....eu o sa ies sigur dupa Paste.....o lansetuta si cateva jeleuri...C&R....nu cred ca deranjez asa tare ecosistemul.
Ilie....nu cred ca este chiar asa.....noi nu o facem cum o fac ei

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Ilie, dupa tine cel Mai bine ar fi sa stam in casa si sa-I lasam sa-si intinda plasele linistiti.
Prefer sa ies chiar daca iau amenda. Sa vezi atunci show pe balta cand am sa duc ,, organul de control" direct la plasele alora, chiar daca nu Mai pot calca pe acolo.
Prefer sa ies chiar daca iau amenda. Sa vezi atunci show pe balta cand am sa duc ,, organul de control" direct la plasele alora, chiar daca nu Mai pot calca pe acolo.
@mihai.t nu poti sa vii sa te plangi pe forum ca nu poti pescui linistit in prohibitie din cauza braconierilor. Ia atitudine ! Fa ceva daca tot vrei sa faci ! Scoate plasele, rupele, da-le foc, da telefon la politie, jandarmerie... ai o gramada de posibilitati.
Braconajul pe Racaciuni si Sascut nu a aparut ieri sau azi, e o problema foarte veche ca si pe multe ape din Romania.
Daca tot faci o ilegalitate si pescuiesti in perioada de prohibitie mergi inchis si fa-ti treaba in continuare, nu trebuie sa faci in ciuda "fraierilor" care nu pescuiesc deloc in aceasta perioada.
@ionut_gr da-mi voie sa fiu rezervat in privinta eliberarii pestilor din partea unora
Braconajul pe Racaciuni si Sascut nu a aparut ieri sau azi, e o problema foarte veche ca si pe multe ape din Romania.
Daca tot faci o ilegalitate si pescuiesti in perioada de prohibitie mergi inchis si fa-ti treaba in continuare, nu trebuie sa faci in ciuda "fraierilor" care nu pescuiesc deloc in aceasta perioada.
@ionut_gr da-mi voie sa fiu rezervat in privinta eliberarii pestilor din partea unora
www.pentrupescuit.ro
[quote="IlieNeamt"]
@ionut_gr da-mi voie sa fiu rezervat in privinta eliberarii pestilor din partea unora[/quote]
Nu te contrazic...am vruut doar sa subliniez altceva
@ionut_gr da-mi voie sa fiu rezervat in privinta eliberarii pestilor din partea unora[/quote]
Nu te contrazic...am vruut doar sa subliniez altceva
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.