Eclipsele si comportamentul pestilor !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
Eclipsele si comportamentul pestilor !
Imi povestea un amic ca a fost la mare exact cand a fost acea eclipsa totala de soare!
Imi spunea ca venisera pestii in mal la apa de 1m gramada si ca ii culegea cu minciogul la greu.
Voi ce ati observat in aceste perioada scurte de eclipse, fie de soare fie de luna ?
Imi spunea ca venisera pestii in mal la apa de 1m gramada si ca ii culegea cu minciogul la greu.
Voi ce ati observat in aceste perioada scurte de eclipse, fie de soare fie de luna ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Tare
Mi s-a intimplat si mie. Eram la pescuit la Surduc in timpul eclipsei totale de soare, iar pestii s-au apropiat toti de apa de 10m. Cum nu am asa miner lung la minciog, nu am reusit sa ii prind
Povestea de la mare s-ar putea sa fie adevarata si sa aiba legatura cu eclipsa: un vapor turcesc ce transporta vodka ruseasca, s-a ciocnit de un vapor rominesc ce transporta baterii chinezesti, deoarece toti marinarii urmareau eclipsa si purtau ochelari de protectie, conform recomandarilor. Pestii, speriati de curentul electric si imbatati de licoarea scursa in apa, s-au refugiat linga mal, stiind ca oricum nu o sa aiba nimeni treaba lor, lumea fiind ocupata cu eclipsa

Mi s-a intimplat si mie. Eram la pescuit la Surduc in timpul eclipsei totale de soare, iar pestii s-au apropiat toti de apa de 10m. Cum nu am asa miner lung la minciog, nu am reusit sa ii prind

Povestea de la mare s-ar putea sa fie adevarata si sa aiba legatura cu eclipsa: un vapor turcesc ce transporta vodka ruseasca, s-a ciocnit de un vapor rominesc ce transporta baterii chinezesti, deoarece toti marinarii urmareau eclipsa si purtau ochelari de protectie, conform recomandarilor. Pestii, speriati de curentul electric si imbatati de licoarea scursa in apa, s-au refugiat linga mal, stiind ca oricum nu o sa aiba nimeni treaba lor, lumea fiind ocupata cu eclipsa
- Mugurstefan
- veteran
@Bogdan_KAbogdank scrie:Tare![]()
![]()
E vezi, eu ti-am mai zis ca-ti trebuie minciog adevarat !

Acuu' , mai ai de asteptat fro 90 de ani sa repeti experienta !

Acum serios, alte amintiri mai aveti ?
Nu neaparat de eclipse totale, mai sunt si partiale ...de luna..samd.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- johnnybravo
- Moderator
am fost la mare cand a fost eclipsa totala de soare, ce am observat dubios a fost racirea apei exagerat de mult intre 2 zile consecutive (de la 23-25 la 15grade!) dar exact cu o zi inainte de eclipsa in conditiile in care vremea nu se stricase deloc.
pe durata eclipsei am vazut pasarile agitate, zburau in toate partile si cam atat...pestii nu stiu ce faceau.
pe durata eclipsei am vazut pasarile agitate, zburau in toate partile si cam atat...pestii nu stiu ce faceau.
Probabil erau toti la planetarium,stateau cuminti cu ochelari de protectie si urmareau eclipsajohnnybravo scrie: pe durata eclipsei am vazut pasarile agitate, zburau in toate partile si cam atat...pestii nu stiu ce faceau.

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!