Eclipsele si comportamentul pestilor !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Eclipsele si comportamentul pestilor !

Mesaj de Mugurstefan » 02 Mar 2007, 19:07

Imi povestea un amic ca a fost la mare exact cand a fost acea eclipsa totala de soare!
Imi spunea ca venisera pestii in mal la apa de 1m gramada si ca ii culegea cu minciogul la greu.

Voi ce ati observat in aceste perioada scurte de eclipse, fie de soare fie de luna ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 02 Mar 2007, 19:35

Tare :lol: :lol:
Mi s-a intimplat si mie. Eram la pescuit la Surduc in timpul eclipsei totale de soare, iar pestii s-au apropiat toti de apa de 10m. Cum nu am asa miner lung la minciog, nu am reusit sa ii prind :(

Povestea de la mare s-ar putea sa fie adevarata si sa aiba legatura cu eclipsa: un vapor turcesc ce transporta vodka ruseasca, s-a ciocnit de un vapor rominesc ce transporta baterii chinezesti, deoarece toti marinarii urmareau eclipsa si purtau ochelari de protectie, conform recomandarilor. Pestii, speriati de curentul electric si imbatati de licoarea scursa in apa, s-au refugiat linga mal, stiind ca oricum nu o sa aiba nimeni treaba lor, lumea fiind ocupata cu eclipsa

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 02 Mar 2007, 20:51

bogdank scrie:Tare :lol: :lol:
Mi s-a intimplat si mie. Eram la pescuit la Surduc in timpul eclipsei totale de soare, iar pestii s-au apropiat toti de apa de 10m. Cum nu am asa miner lung la minciog, nu am reusit sa ii prind :(

Povestea de la mare s-ar putea sa fie adevarata si sa aiba legatura cu eclipsa: un vapor turcesc ce transporta vodka ruseasca, s-a ciocnit de un vapor rominesc ce transporta baterii chinezesti, deoarece toti marinarii urmareau eclipsa si purtau ochelari de protectie, conform recomandarilor. Pestii, speriati de curentul electric si imbatati de licoarea scursa in apa, s-au refugiat linga mal, stiind ca oricum nu o sa aiba nimeni treaba lor, lumea fiind ocupata cu eclipsa
@Bogdan_KA
E vezi, eu ti-am mai zis ca-ti trebuie minciog adevarat ! :D
Acuu' , mai ai de asteptat fro 90 de ani sa repeti experienta ! :lol: :idea:

Acum serios, alte amintiri mai aveti ?
Nu neaparat de eclipse totale, mai sunt si partiale ...de luna..samd.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 02 Mar 2007, 22:15

Tocmai la noapte e eclipsa de luna!!! Am sa spun maine daca am prins ceva sau nu..... :twisted: :twisted: :twisted:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Mar 2007, 01:17

am fost la mare cand a fost eclipsa totala de soare, ce am observat dubios a fost racirea apei exagerat de mult intre 2 zile consecutive (de la 23-25 la 15grade!) dar exact cu o zi inainte de eclipsa in conditiile in care vremea nu se stricase deloc.
pe durata eclipsei am vazut pasarile agitate, zburau in toate partile si cam atat...pestii nu stiu ce faceau.

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 03 Mar 2007, 08:21

dane, fixeaza ora si data la PC ca eclipsa e sambata spre duminica adica 3-4 iar la tine vineri e in 3
Vreme buna ,fir intins !

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 03 Mar 2007, 10:21

johnnybravo scrie: pe durata eclipsei am vazut pasarile agitate, zburau in toate partile si cam atat...pestii nu stiu ce faceau.
Probabil erau toti la planetarium,stateau cuminti cu ochelari de protectie si urmareau eclipsa :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Mar 2007, 14:10

Am pescuit asta noapte pe eclipsa si rezulta ca am prins batu de miner . Fac ceva pe ea eclipsa . Inafara de faptu ca nu am prins defel , nu am vazut altceva curios .

Fir Intins!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 04 Mar 2007, 18:22

am prins unu' de 13kg la noua lanseta trabbuco pe care mi-am luat-o ieri. deci e de bine! :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mar 2007, 18:51

ovidiu scrie:am prins unu' de 13kg la noua lanseta trabbuco pe care mi-am luat-o ieri. deci e de bine! :D
Bravo! Zic sa vorbesti cu "baietii" sa o puna mai des de-o eclipsa... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns