Echipament ptr incepatori

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Noi 2006, 15:35

CC59 scrie::?: :?: :?: :?: :?:
adik cu cine sa vb?
nush , io am luat de la dan ca a avut el 2 de vanzare si am optat ptr 2500, 3000 era prea mare, poate mai aduce mihai f de la cabelas vb cu el, sau nea jean iti poate trimite din state, nu stiu cam la cat se ridica costurile asa, si daca cei doi sunt dispusi sa faca asta, asa ca imi cer scuze fata de ei daca nu :wink:

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 12 Noi 2006, 19:47

mulineta Mitchell AV-S4000R....pentru mine ...asa ca incepator...ar fi buna de ceva??

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 12 Noi 2006, 19:55

Marimea 4000 mi se pare cam mare. NU dai la crap. La spinning, rar simti nevoia sa ai 100 m pe tambur iar daca se intampla sa-mi spui si mie cum si unde :)

Ca atare marimea 2000 mi se pare cea mai potrivita.

In rest nu cunosc nimic de gama mitchell.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 12 Noi 2006, 20:10

ia uite aici super oferta :)

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 4649#74649

Intreaba insa pe mihai f cam cat dureaza si cat costa (posibil la fel) sa-ti aduca un Daiwa Capricorn care e net superioara.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Noi 2006, 08:54

pehep scrie:mulineta Mitchell AV-S4000R....pentru mine ...asa ca incepator...ar fi buna de ceva??
Daca tot vrei sa te apuci de pescuit e mai bine sa lasi sa cumpere altcineva MITCHELL-ul.
Mitchell-urile de acum sunt tare departe calitativ fata de cele fara rulment facute pe vremuri in Franta.

Cu atat mai mult daca esti incepator ai nevoie de o mulineta buna,marimea 4000 e un pic cam mare pt. spinning(fiind si mai grea),dar are avantajul ca diametrul tamburului fiind mai mare poti arunca mai departe.
Totul depinde la ce fel de rapitor vrei sa pescuiesti ,o marime de mulineta e optima pt. clean sa zicem si alta pt. somn.

Gandeste ca un scotian"sunt prea sarac ca sa-mi iau lucruri ieftine" si procedeaza ca atare daca consideri bun felul scotian de a gandii.

Jean Scurtu

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 13 Noi 2006, 09:12

Mulineta o am mai demult . Ma gandeam ca o pot folosi asa de inceput. Am folosit-o foarte putin. Dupa mesajele postate de dumneavostra am scos-o la vanzare :wink:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Noi 2006, 10:56

Nu se poate spune ca nu o poti folosii,poti folosii orice mulineta ,dar ma gandeam ca vrei sa o cumperi si atunci nu avea rostul deoarece cu putin mai multi bani ai putea lua o mulineta mai buna.

Jean Scurtu

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 13 Noi 2006, 18:01

Multumesc tuturor care au scris la acest topic.

Informatiile mi-au fost de real folos.

Scrie răspuns