ebay
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ebay
buna as vrea sa stiu cum pot cumpara de pe situl "ebay" cine stie demersurile rog a posta conditile deoarece cred ca ar fi si alte persoane interesate, rog cei care au cumparat si stiu cum se face sa scrie in acest topic.
multumesc
multumesc
Cel mai bine-i sa intri pe E-Bay si sa citesti procedura.
In principiu tre' sa-tzi faci un cont (completezi un formular cu date personale), eventual itzi faci un cont si pe PayPal (deasemenea completezi un formular similar, inclusiv datele cartzii de credit), iar odata ce ai contul E-Bay creat potzi incepe sa licitezi si/sau sa cumperi.
Te orientezi si tu dupa ratingul vanzatorului daca e de incredere sau nu, citesti review-urile cumparatorilor vis a vis de vanzatori, etc.
Ai grija la metoda de plata: carte de credit direct, Pay Pal, money order, CEC-uri.
Your choice!
Dar, inca o data, inainte de a astepta pareri mai mult sau mai putzin avizate, citeste informatziile direct de la sursele oficiale!
In principiu tre' sa-tzi faci un cont (completezi un formular cu date personale), eventual itzi faci un cont si pe PayPal (deasemenea completezi un formular similar, inclusiv datele cartzii de credit), iar odata ce ai contul E-Bay creat potzi incepe sa licitezi si/sau sa cumperi.
Te orientezi si tu dupa ratingul vanzatorului daca e de incredere sau nu, citesti review-urile cumparatorilor vis a vis de vanzatori, etc.
Ai grija la metoda de plata: carte de credit direct, Pay Pal, money order, CEC-uri.
Your choice!
Dar, inca o data, inainte de a astepta pareri mai mult sau mai putzin avizate, citeste informatziile direct de la sursele oficiale!
-
- veteran
Nu stiu daca-i "cel mai important". Hackeri sunt peste tot:si-n China, India, Rusia, State sau Montrealandrei-ovidiu scrie:
cel mai important![]()
, de regula nu livreaza in Romania...da' nu se stie, o mai fi ramas vreunu neintzepat inca de hackeri
![]()

Tocmai din motive de sigurantza unii accepta doar Visa sau Mastercard sau via Pay-Pal. Exista optziunea unor extra-asigurari.
Cred ca inaintea clarificarii procedurilor E-bay, trebuiesc lamurite semnificatziile cartzilor de credit si a Pay-Pal-ului!
- daspinningmaster
- utilizator constant
@onesti merci de informatii; ultima data cand verificasem eu nu puteam aplica pentru un cont pay-pal din romania, acum 2 sau 3 ani nu mai stiu exact.
In acea perioada am cumparat si eu o serie de naluci de colectie de pe ebay si cel mai des am trimis bani in plic. Recunosc ca imi asumam un risc enorm, dar am avut noroc si nu am fost intepat niciodata. De cateva ori l-am rugat pe fratele meu(americanizat) sa ma ajute cu plata trimitand cumparatorului cec-uri sau money order.
Cum metodele de plata pentru mine la ora rescpectiva, desi posibile, erau destul de dificile sau riscante nu am mai cochetat cu ebay-ul decat accidental.
Acum ca tocmai mi-am deschis contul pay pal sper sa incepem o colaborare fructuoasa.
thanks onesti, you're the men!
In acea perioada am cumparat si eu o serie de naluci de colectie de pe ebay si cel mai des am trimis bani in plic. Recunosc ca imi asumam un risc enorm, dar am avut noroc si nu am fost intepat niciodata. De cateva ori l-am rugat pe fratele meu(americanizat) sa ma ajute cu plata trimitand cumparatorului cec-uri sau money order.
Cum metodele de plata pentru mine la ora rescpectiva, desi posibile, erau destul de dificile sau riscante nu am mai cochetat cu ebay-ul decat accidental.
Acum ca tocmai mi-am deschis contul pay pal sper sa incepem o colaborare fructuoasa.

thanks onesti, you're the men!
Fire zmucite!
- daspinningmaster
- utilizator constant