e posibil asa ceva aici?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
e posibil asa ceva aici?
Postat de: marian_o1 | Data: 18/01/2009 | Expira la: 17/02/2009
Vand plasa multifilament (pescuit legal) lungime 200m si latime 4m.
Pret 230lei
marian#####@yahoo.com
Tel:074#####
am ramas masca! sa fie ce cred eu ca e?
si cred ca da, ca omu' a pus si poze!
moderii, e corect? ne zbatem pentru c&r, majoritatea de aici, si apar astfel de anomalii?
mi-e rusine...c-am citit asa ceva!
il puteti gasi la rubrica de anunturi vinzare!
Vand plasa multifilament (pescuit legal) lungime 200m si latime 4m.
Pret 230lei
marian#####@yahoo.com
Tel:074#####
am ramas masca! sa fie ce cred eu ca e?
si cred ca da, ca omu' a pus si poze!
moderii, e corect? ne zbatem pentru c&r, majoritatea de aici, si apar astfel de anomalii?
mi-e rusine...c-am citit asa ceva!
il puteti gasi la rubrica de anunturi vinzare!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
scuze dragos, abia acum l-am vazut, cind ai zis tu!
e bine ca mai sunt si unii care "vegheshte"!
bine ca suntem de acord ca treaba aia ar trebui stearsa din anunturi! eu am pretentia ca e un site care se respecta!
e bine ca mai sunt si unii care "vegheshte"!
bine ca suntem de acord ca treaba aia ar trebui stearsa din anunturi! eu am pretentia ca e un site care se respecta!
n-as putea sa-ti spun exact, dar din cite stiu eu, spre rusinea noastra, exista si posibilitatea de a folosi asa ceva legal; daca nu ma insel, prin baltile private de catre administratorii lor; asta e! avem legile pe care le meritam!Adrian SB scrie:Cred ca nu e de ajuns stergerea mesajului. Daca si-a lasat si telefon sau alte date de identificare trebuie anuntata si politia. Din cate stiu si detinerea monofilamentelor se pedepseste, cu atat mai mult comercializarea lor.
oricum, golanul asta ar trebui exclus din rindurile noastre!
nu sunt eu ala care da drumul la toti pestii, protejeaza in draci natura sau alte chestii asemanatoare, dar nici nu folosesc panarame de astea! ...si mi-e rusine, dupa cum spuneam, ca treaba asta a ajuns pe acest site! nu sunt singurul care a obesrvat-o, dupa cum ati vazut!
miine e luni; adminii sau moderii, ceva masuri?
Cum adica "trebuie"? Ma dispera propunerile astea cu "trebuie". Vrei sa faci ceva, fa! Cand zici "trebuie" inseamna "faceti voi, ca io ma uit"! Cam egoist, nu?Adrian SB scrie:Cred ca nu e de ajuns stergerea mesajului. Daca si-a lasat si telefon sau alte date de identificare trebuie anuntata si politia.
radu eu m-am cam saturat de frustrarile tale
relaxeaza-te si abtine-te te rog
am sters anuntul, multumesc pentru sesizare
anunturile de prima pagina le post sterge doar eu
deci daca mai vedeti anomalii va rog dati-mi MP, nu cred ca e cazul sa batem apa in piua in doua topicuri ca a postat cineva un mesaj, o atentionare la mine e suficient ca se stearga daca eu nu apuc sa vad
relaxeaza-te si abtine-te te rog
am sters anuntul, multumesc pentru sesizare
anunturile de prima pagina le post sterge doar eu
deci daca mai vedeti anomalii va rog dati-mi MP, nu cred ca e cazul sa batem apa in piua in doua topicuri ca a postat cineva un mesaj, o atentionare la mine e suficient ca se stearga daca eu nu apuc sa vad