dupa potopul din jud. Timis...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Apr 2005, 16:16

Stiu eu unde se duce Adelin... la pescuit cu Calone.
Bafta baieti! :twisted:
Am glumit... daca mergeti la pescuit, fir intins! Sincer. :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Apr 2005, 02:31

Baieti, inainte de a trage concluzii din astea catastrofale, cum ca de la o inundatie s-a pustiit Timisul de peste , ganditi-va cate situatii de astea au fost la scara geologica. Si pestii au supravietuit totusi.....

Sunt surprins ca cei care se vaita ca nu vor prinde peste anul viitor in judetul Timis, totusi, nu au suflat o vorba despre drama pe care o traiesc oamenii de acolo.

Chiar asta va framanta domnilor ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Apr 2005, 11:02

razvan m. scrie:
Sunt surprins ca cei care se vaita ca nu vor prinde peste anul viitor in judetul Timis, totusi, nu au suflat o vorba despre drama pe care o traiesc oamenii de acolo.

Suntem totusi pe un forum de pescuit...sau ma insel?Ai vrea sa-ti repet tot ceea ce se spune la stiri de o vreme incoace?Nu cred...totusi daca te preocupa atat de mult soarta oamenilor de acolo,de ce nu dai o fuga sa le duci haine si mancare?La noi asa se obisnuieste.Sau ti-ai dat asa cu parerea...sa te afli in treaba? :roll: :?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Apr 2005, 16:57

razvan m. scrie:Baieti, inainte de a trage concluzii din astea catastrofale, cum ca de la o inundatie s-a pustiit Timisul de peste , ganditi-va cate situatii de astea au fost la scara geologica. Si pestii au supravietuit totusi.....

vrei cumva sa ma laud ca donez bani si haine pt. oamenii de acolo?
Ei bine, ti-o spun si pe asta!!! Multumit, razva.m ?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns