dunavatul de jos

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
arnic_2003
utilizator nou
utilizator nou

dunavatul de jos

Mesaj de arnic_2003 » 09 Sep 2009, 07:59

In perioada 17-20.09.2009 merg la pescuit la dunavatul de jos.A fost cineva de curand sa ma poata ajuta cu informatii despre locuri de pescuit, momeli , monturi, locuri pt stiuca? Cam ce trage in perioada asta?
Va multumesc.

silvian2007
junior
junior

.

Mesaj de silvian2007 » 18 Sep 2009, 23:00

Ieri am venit eu din zona aia.E frumos dar sa stii unde mergi la peste ca sa poti spera ca prinzi ceva.Am avut barca noastra iar in Dunavatul de jos ne-am lasat masinile dupa care am plecat cu barca cu toate bagajele pe apa.Am mers o ora pe canalul dunavat, apoi pe cocos, apoi dreapta pe Musteaca, apoi stanga pe inca unul caruia nu stiu cum ii zice si am ajuns la o baza piscicola, care nu e destinata circuitului turistic si unde termenul de rustic e insuficient pentru a descrie conditiile in care am stat...dar noi am vrut asa.
Am pescuit exclusiv la stiuca pe vreo doua ghioluri din apropiere(zona Holbina) pret de 2 zile.Misca in special dimineata si apoi seara inca un pic.In prima zi am luat doar bibani si o marlita, dat fiind faptul ca nu cunosteam ghiolul si a trebuit sa ne msicam destul de mult pentru a stabili cateva locuri mai bune iar a doua zi am luat impreuna cu cumnatul meu 10 stiuculite( eu la un slider de la Salmo iar cumnatul meu la oscilanta irlandeza), una singura trecuta putin peste kil.Si asta a fost tot ca n-am avut prea mult timp.E bine de pescuit si pe canale, zone bune de crap si somn dar sa ai timp si posibilitatea sa cauti acele zone.Cu siguranta voi reveni aici pt ca voi sti ce si unde sa caut si mai ales pt ca am vazut ca este ceva peste in aceasta zona, fata de altele.

adiwolf
veteran
veteran

Re: .

Mesaj de adiwolf » 19 Sep 2009, 22:15

silvian2007 scrie:..........In prima zi am luat doar bibani si o marlita, dat fiind faptul ca nu cunosteam ghiolul si a trebuit sa ne msicam destul de mult pentru a stabili cateva locuri mai bune iar a doua zi am luat impreuna cu cumnatul meu 10 stiuculite( eu la un slider de la Salmo iar cumnatul meu la oscilanta irlandeza), una singura trecuta putin peste kil.................................si mai ales pt ca am vazut ca este ceva peste in aceasta zona, fata de altele.

si asta numesti tu zona buna pt delta??
cu niste marle amarate de 2ani??
din punctul meu de vedere,asa ceva este inadmisibil pt delta,dar............. :(

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Sep 2009, 09:04

Frate da' rau te-ai mai facut :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Sep 2009, 11:31

si atentie...e baza piscicola :evil:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Sep 2009, 00:06

zamfi scrie:Frate da' rau te-ai mai facut :lol:
de ce??
gresec cu ceva??

tu nu te-ai saturat?? :?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Sep 2009, 15:30

Ba m-am saturat!De tot ,in afara de pescuit... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Sep 2009, 18:58

:D
stiam eu :wink:

Scrie răspuns