Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ady98
- utilizator nou

Am fost sambata pe Tarnita si drumul era blocat de o alunecare de teren (cum cobori de la coada lacului in jos, pe partea stanga). Mai sunt sanse sa-l repare, ca deplasarea pe deasupra lui e criminala

. Am facut cam 40 min sa ocolim o zona de cativa zeci de metri, si n-am putut lua si barca cu noi, pe care am lasat-o in masina.
Mai este ceva varianta de acces prin Capus? Cine stie cum se mai poate ajunge?
-
Septimiu
- senior

Nu am inteles prea bine unde zici ca e blocat! Pe drumul forestier care duce la cealalta coada a lacului in care se varsa Rasca?
-
bondan
- senior

-
Exact pe drumul acela Septimiu e alunecarea, si este de anul trecut din vara. Nu stiu daca are cineva interes sa refaca drumul, acolo e de munca serios deoarece a alunecat o portiune buna de deal.
-
horiavd
- senior

daca am inteles io bine...pentru pescuit din barca pe golful Rastii nu-i nevoie sa ocolesti lacul pe drumul forestier....cobori parca la plaja 2 pe carare si traversezi lacul in golf...

-
ady98
- utilizator nou

Am descoperit asta la intoarcere

, cand am sondat putin terenul sa vedem alte cai de acces. Voi pe unde coborati mai exact, pe la cruce sau unde-i parcarea .
Totusi trebuie sa mai fie o cale de acces pt. ca era unu cu o masina pe acolo si era din cj. Stiti careva pe unde se ajunge?
-
danone
- veteran

Pana in vara lui 2005 se putea ajunge la gura de varsare a raului Risca, ocolind lacul pe la "coada lacului" si tineai partea stnga pe drumul forestier vreo 6 km. Drumul s-a surpat in urma ploilor din iulie 2005, iar singura cale de acces a ramas prin Dingau. De la intrarea in Capusul Mare (pe sensul de mers inspre Huedin se face la stanga pe un drum comunal destul de rau si se ia spre Dingau - Risca. Personal nu am fost pe aceasta varianta, dar mi-a spus un amic tot pescar care merge la Risca pe acolo. Drumul este mai lung cu vreo 20 km decat prin Tarnita.S-ar putea sa-l incerc si eu in vara asta, numai sa vina vrea buna pentru camparea in cort. Zona este superba si pentru pescuit si pentru restul familiei.