Dorinte de Craciun

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Noi 2007, 20:52

Tavi scrie:
zamfi scrie:Anul trecut, a doua zi de Craciun mi-a adus o ...Craciunita de vreo ...ceva kile!Anul asta , de ar veni maica-sa cu colindul...nu ar fi rau! :lol:
Craciunita sa-ti traiasca!
Iar cu colindul... deja, nu-i prea des o data pe an? :twisted: :lol:
Ei mai Tavi draga...Ca tare sugubatz mai esti! Dar mi-s dragi sibienii si tu la fel! :lol: Cred ca m-am exprimat eu gresit sau tu te gandeai profund... :lol: Mai...Craciunita a fost o ...stiuca ...pikeman era "atins" tare cand a vazut poza.Chiar a doua zi de Craciun ...am o poza pe la galerie (sper :P ) ...Pe Radesti-ul nostru celebru :roll: Si ma refeream la "mama-sa" adica o cumatra de vreo 6-7 kg , zic eu, pe care o urmaresc de mult...Desi balta nu pare de asa ceva (vorba lui "14" care a zis ca acolo iti trebe mult tupeu sa prinzi peste...) ea chiar este acolo...Asa ca eram chiar pe domeniul pesti...

In rest...chiar am si o altfel de Craciunitza , care are deja 12 ani (sa-mi trag una da sunt chiar batran...) iar "mama-sa" este mai prezenta , totusi, decat stiuca ai'batrana!!!! :lol: :lol: :lol:

Dar poate ca tu te gandesti profund...la vreo Craciunitza! Te asigur de toata consideratia mea in acest caz si ...succes! :lol:

PS:ma scuzi, da' ma duc in beci dupa vin!
PSS: apropo, tu cam ce ti-ai dori?"Nu de alta, dar sa stim si noi ce avem de facut...cu ce sa dam ..."
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2007, 20:57

:lol: :lol: :lol: io stiam despre ce i vorba :P la mine oricum a venit craciunu acu o luna daca pui lucrurile asa zamfi, si co mama la craciunitza ta, asa ca no mai cauta :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Noi 2007, 21:05

Poftim! Da-i nota!Ce tie domne' cu tineretul din ziua de azi! :lol: Pikeman asta-i un compliment!
Auzi la gura lui ca a luat Craciunitza! :evil: Glumeam, of course! Bravo pikeman! Ma bucur sincer si te felicit! Dar, sa stii ca a mea este inca acolo! I-a pus Cel de Sus mana in cap la unu' dar a plecat cu voblerul...Ca asa da Domnu'...Tot la aia...

Apropo: ce zice-ti de un concurs cu cea mai mare captura in perioada celor trei zile de Craciun?! Premiul ?Respectul nostru!Cred ca e suficient.Sigur, poza cu data, ziar, etc...Zic ca ar fi o treaba faina.Deci?Concursul "Stiuca lui Mos Craciun" va spune ceva? Poata sa fie si shalau, bibi, etc...
Si de nu vreti eu il felicit pe userul cu o poza super de Craciun de pe acum...Poate avem noroc si nu ingheata peste tot...La Aiud azi a inghetat! :evil:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Noi 2007, 21:07

:D :D :D
ma numa la prostii imi sta capu.
Zamfi, daca tot te duci in beci dupa cele sfinte, nu le mai pomeni pe-aici ca la unii nu s-o limpezit inca. :lol:
Si mai iau o gura de apa sfintita la fo patruj si ceva de grade si musai sa ma duc ca ma cheama Craciunitul meu de 5 ani sa ma joc cu el. Nici io nu-s chiar tanar.
Io-mi doresc ce va doresc si voua.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Noi 2007, 21:33

:lol:
Multam fain!Sa-ti traiasca! Sa-ti fie de bine!Sa ne vedem si la anul , toti useri de pe rapitori.ro, sanatosi , voiosi si mult mai relaxati!Si , mai , cu capturi mai mari ce mama zmeilor! :lol: Asta-i pofta ce-am poftit-o ...de Craciun!

PS:Si pe care-l tine sa vina la Aiud la un colind romanesc, adevarat , stropit din besug cu ce trebe ca atat ne-a mai ramas ...obiceiurile! Da astea ,pana-i pikeman, Ionutz the carp si altii nu ni le ia nimeni!

Fiti fericiti!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Noi 2007, 22:45

no, d'apoi ce sa zic: "santate si virtute s'avem ce bea...."; sa ne vedem sanatosi, voiosi, tafnosi, norocosi :D (ca deh si aia de pe titanic au fost sanatosi :) )

p.s. sa ne vedem si cu debuturi surpriza in avp :twisted:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2007, 22:53

Mai , totusi , parca mai ii o luna si vreo 5 zile pin la Craciun , sau nu mai ii pe 25 decembrie !

Fir Intins!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Noi 2007, 18:31

@SF

Este 1-0 pt.Ro in acest moment...Daca castiga si ramanem primii in grupa, de ce nu ar fi in seara asta Craciunul?! :lol: Ca e voie la colinde...
In rest...vorba lui Ionut :lol:
Hai ca mai avem pana la concertul de colinde...

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 22 Noi 2007, 15:47

Sa ne dea Dumnezeu sanatate si plase pline :)

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 22 Noi 2007, 16:33

Rambo scrie:Sa ne dea Dumnezeu sanatate si plase pline :)
"Plase pline"???? :shock:

Mai bine plase mai putine si pesti mai multi in ape :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns