Doar pescuit c&r in Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am aflat si eu ca ar fi o propunere ...Modificarea unui Ordin...Nu uita ca la noi in judet este APS Albatoni f scrie:asta unde a mai aparut, zamfi ?
si ancore sunt si pe linguri .... o sa dam la stiuca numa cu plastice?

Si da, ai dreptate si lingurile au ancore

Am vrut sa-i botez si eu dar cred ca nu ma mai obosesc

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ii tzi pe agrafa si te duci cu ei la mal, daca te gineste careva explici ca ai uitat aparatu foto la cazare, daca nu te gineste te duci la mal, parchezi si faci un control de rutina sa nu fie vr'unu tupilat dupa copac, daca totusi apare ii explici ca is descarcate bateriile de la aparat si astepti sa se incarcezamfi scrie:Rahat!![]()
Eu nu merg in Delta sa aduc pestele acasa! Eventual o o bucata -doua pentru soacraDar acolo imi place sa fac o ciorba de peste si un peste fript ... Este una din placerile mele in Delta! Mai ales ca de obicei nu mananc peste...
Care va sa zica , la anul ,o sa cumpar pestele de la plasari ca sa fac o zamaMai greu va fi sa demonstrez la un eventual control ca pestele din tigaie este prins legal ,la plasa si doar cumparat de mine . De ce? Braconierii nu dau bon de casa (cred!
)!

Daca se prinde ca ii crap la ceaun le zici ca sedeai cuminte pe malu apei si facei o ciorba de zarzavat si o mamaliga, si cum shedeai tu necajit ca o trebuit sa eliberezi tot pestele si nu ai carne de ciorba n crap milostiv o sarit la mamaliga ta numa o calculat gresit saritura si a nimerit in ceaun.
In caz ca nu iese nici o fenta mentionata mai sus recomand sa ai totusi si o plasa, sa il bagi pe controlor in ea

:)

Sweet dreams guys! Sweet dreams...

( PAREREA MEA )
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
oameni buni linistiti-va ,de la vorbe la fapte e lunga calea la noi.nici macar nu avem guvern pai pana la delta>>>>sau or fi regulile pentru 2011?pana atunci se razgandesc.amintiti-va de liviu mihaiu ,nici nu sa dezmeticit bine ca a fost demis.asa ca stati linistiti nu ne strica nimeni planurile de vacanta cred eu.