Doar pescuit c&r in Delta Dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Dec 2009, 10:43

Stati sa va mai zic una: cica ,pentru combaterea braconajului, nu o sa mai avem voie sa pescuim deloc cu ancore.Nici macar pe voblere! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Dec 2009, 10:47

asta unde a mai aparut, zamfi ?

si ancore sunt si pe linguri .... o sa dam la stiuca numa cu plastice?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Dec 2009, 13:28

deci o sa dam pe dunare cu vobleru C&R, si pentru traditionalul bors de peste seara o sa bagm si noi o setca
sa fim in regula
ce idioti

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 18 Dec 2009, 13:56

Baee, ca sa va luati peris de plasa trebuie sa va facti buletin acolo... :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Dec 2009, 14:58

toni f scrie:asta unde a mai aparut, zamfi ?

si ancore sunt si pe linguri .... o sa dam la stiuca numa cu plastice?
Am aflat si eu ca ar fi o propunere ...Modificarea unui Ordin...Nu uita ca la noi in judet este APS Alba :lol:

Si da, ai dreptate si lingurile au ancore :P

Am vrut sa-i botez si eu dar cred ca nu ma mai obosesc :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Dec 2009, 15:30

zamfi scrie:Rahat! :evil:
Eu nu merg in Delta sa aduc pestele acasa! Eventual o o bucata -doua pentru soacra :lol: Dar acolo imi place sa fac o ciorba de peste si un peste fript ... Este una din placerile mele in Delta! Mai ales ca de obicei nu mananc peste...
Care va sa zica , la anul ,o sa cumpar pestele de la plasari ca sa fac o zama :twisted: Mai greu va fi sa demonstrez la un eventual control ca pestele din tigaie este prins legal ,la plasa si doar cumparat de mine . De ce? Braconierii nu dau bon de casa (cred! :roll: )!
ii tzi pe agrafa si te duci cu ei la mal, daca te gineste careva explici ca ai uitat aparatu foto la cazare, daca nu te gineste te duci la mal, parchezi si faci un control de rutina sa nu fie vr'unu tupilat dupa copac, daca totusi apare ii explici ca is descarcate bateriile de la aparat si astepti sa se incarce :lol: eventual cumpara ceva Hering sau Macrou (:lol: :lol: :lol: ) de la Carrefour si tine chitanta sa explici de unde ai pestele, tot atunci cumpara si aparatu foto si bateriile sa ai acoperire maxima :lol:
Daca se prinde ca ii crap la ceaun le zici ca sedeai cuminte pe malu apei si facei o ciorba de zarzavat si o mamaliga, si cum shedeai tu necajit ca o trebuit sa eliberezi tot pestele si nu ai carne de ciorba n crap milostiv o sarit la mamaliga ta numa o calculat gresit saritura si a nimerit in ceaun.
In caz ca nu iese nici o fenta mentionata mai sus recomand sa ai totusi si o plasa, sa il bagi pe controlor in ea :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Dec 2009, 15:39

:lol: :lol: :lol:
Pe controlor si vreo 50 kg de bolovani... Sub pretextul ca asfaltez Dunarea! Controlorul, normal, va verifica modul de distribuire al bolovanilor pe fundul apei.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Dec 2009, 15:48

zamfi scrie::lol: :lol: :lol:
Pe controlor si vreo 50 kg de bolovani... Sub pretextul ca asfaltez Dunarea! Controlorul, normal, va verifica modul de distribuire al bolovanilor pe fundul apei.
ii pacat de bolovanii aceia, nu-ti ajunge ca pui deja unul in plasa? ... drept ii ca un cap gol ii posibil sa pluteasca :lol:

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 18 Dec 2009, 16:49

:D :D :D A incerca sa pui in practica chestia asta la noi, e operatiunea MUNCA IN ZADAR. Nu o sa fie asa ceva, cel putin in viitorul apropiat. Eu unul astept sa il vad ca iese la rampa pe un reprezentant din cadrul Ministerului Mediului si sa spuna chestia asta alaturi de SANCTIUNI, in caz de violare a prevederii.

Sweet dreams guys! Sweet dreams... :)

( PAREREA MEA )
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Dec 2009, 19:22

oameni buni linistiti-va ,de la vorbe la fapte e lunga calea la noi.nici macar nu avem guvern pai pana la delta>>>>sau or fi regulile pentru 2011?pana atunci se razgandesc.amintiti-va de liviu mihaiu ,nici nu sa dezmeticit bine ca a fost demis.asa ca stati linistiti nu ne strica nimeni planurile de vacanta cred eu.

Scrie răspuns