Discutii libere - "gargara, vrajeala, glume ...etc"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Ce parere aveti de propunerea mea? :)

Este buna (Bra!)
9
90%
Bleh...! (Anus)
1
10%

Voturi totale: 10

Borealis Fly
veteran
veteran

Discutii libere - "gargara, vrajeala, glume ...etc"

Mesaj de Borealis Fly » 10 Dec 2004, 16:44

Am deschis topicul asta cu intentia de a avea un loc special unde sa discutam de toate:
- de vin si tuica fiarta,
- politica,
- femei,
- muzica,
- istorie a pescuitului la PMA,
- glume ... ce nu au nimic cu celalte topice mai "tehnice"
- samd
Dupa parerea mea nu este bine sa stricam subiectul unui topic cu glumele noastre, sau mai stiu eu cu ce remarci mai mult sau mai putin ne/sarate. :lol:

Cred ca stiti la ce ma refer? Apar persoane noi pe Forum, ... sau intra "vizitatori" si vad. Dupa cateva interventii la subiect in mai toate topicurile apar discutii despre cu totul altceva.

Deschideti subiecte noi mai "oameni buni" sau intrati aici si scrieti ba de una ba de alta, dar nu schimbati subiectele pe topicurile celelalte. :lol:

Ce ziceti? :o
Fir intins!
Borealis F

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Dec 2004, 16:51

ce bine ar fi sa fie asa
sa poti gasi pe un topic numai ce scrie in titlul lui
sau ma rog 95%

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 11 Dec 2004, 10:27

I-mi place si mie sa fac cate o gluma din cand in cand ... sau sa mai deviez de la subiect dar in acelasi timp ma derajeaza ca intru pe un topic cu titlul "Lanseta" sau mai stiu eu ce alt subiect si acolo se discuta despre bere, ... sau o balta de crap, ... sau participantii la discutie sunt implicati intr-o controversa, ...etc.

Pentru mine ca cititor este pierdere de timp, mai ales daca topicul are 5-6 pagini de interventii. Cine are timp sa le citeasca pe toate sa vada cum s-a ajuns la discutia respectiva care de fapt nu are nimic in comun cu topicul. In acelasi timp se poate intampal sa pierd informatii pretioase pentru mine sarind peste anumite subiecte.

Deci propunerea mea este sa fim mai exigenti fata de noi insine si cu continutul a ceea ce scriem la fiecare interventie. Daca avem ceva de discutat legat de un alt subiect putem simplu, deschide un nou topic. Cred ca si Dan s-ar bucura sa nu mai fie el obligat sa tot mute parti ale topicelor.

Nu vreau sa fac reguli noi ... sau sa mi-o luati in nume de rau, dar cred ca este oportun sa fim mai exigenti daca vrem ca Forumul sa fie unul de calitate. :)
Fir intins!
Borealis F

Scrie răspuns