Discutii despre helestee, balti particulare s.a.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu inchiriez unul de 1ha de 20 de ani. Nu furajeaza nimeni, nu pescuieste decat proprietarul cam de doua ori pe an. Crapi sunt dar mici, cel mai mare 6,5kg. E lin, rosioara, babusca, porcusor, biban si stiuca. Am introdus 20 de salai dar nu am vazut culoarea pana acuma. Oricum nu ma duc nici eu mai mult de trei ori pe an. La stationar prinzi 100 de pesti la ora dar prinzi si stiuca si bibi cand vor.
Balta am inchiriat-o cand erau copiii mici si aveam nevoie de un loc unde sa pescuim dar sa ne si scaldam fara sa deranjam pe nimeni.
Tudor
Balta am inchiriat-o cand erau copiii mici si aveam nevoie de un loc unde sa pescuim dar sa ne si scaldam fara sa deranjam pe nimeni.
Tudor
-
- utilizator nou
cum fac si eu o balta?
va salut,APSHD scrie:Eu am o balta particulara .
Ce informatii te-ar interesa
sant de undeva din oltenia si as vrea sa ma apuc si eu de o balta
nu stiu absolut nimic despre formalitati
cum trebuie procedat pentru a o deschide
m-ar interesa unde trebuie sa merg, ce acte, avizeetc,,,,
este o fosta crescatorie a satului si as vrea mai mult sa o concesionez sau inchiriez,nu stiu cum este mai bine si cum se poate obtine?
are vreo 6-7 hectare, are vegetatie,trebuie doar apa si puiet
astept cu nerabdare un sfat
ce peste as putea baga si cat?
va multumesc!
Re: cum fac si eu o balta?
mosupescaru scrie:....trebuie doar apa si puiet
astept cu nerabdare un sfat
ce peste as putea baga si cat?
va multumesc!
puestele il aduci nu este problema.....dar apa???

-
- utilizator nou
puestele il aduci nu este problema.....dar apa???
asta nu este prezenta in locul respectiv??[/quot
si apa am din fericire
este un canal care trece pe langa si un izvor care se varsa tot in canalul acela
trebuie facut un sant pt umplere si unul mic pentru scurgere
nu asta am vrut eu sa aflu,ci hartiile,cum pot sa intru in posesia ei?

si apa am din fericire
este un canal care trece pe langa si un izvor care se varsa tot in canalul acela
pai in prima faza ar trebui sa mergi la primarie si cauti pe harta funciara proprietarul. Dupa ce ai gasit proprietarul totul este mai usor.mosupescaru scrie:puestele il aduci nu este problema.....dar apa???![]()
asta nu este prezenta in locul respectiv??[/quot
si apa am din fericire
noroc!
poate isi mai aminteste cineva de subiectul asta...
vreau sa stiu cum trebuie sa procedez la saparea unui helesteu de 60m2(10/6). o sa-l fac de 2-3m adancime, insa nu stiu exact cum trebuie sa pun pilonii de rezistenta langa mal, la ce distanta si cat de grosi o sa fie.
o alta problema la care ma gandesc e cantitatea de puiet pe care trebuie sa o bag, si cam cat de mare ar trebui sa fie. ma gandeam la crap, rosioara, poate lin,amur pentru papura ...si ca rapitor salau. am citit ca ar trebui sa pun si albitura? ce rol are?
crapul cam cat creste intr-un an?
merci!
poate isi mai aminteste cineva de subiectul asta...
vreau sa stiu cum trebuie sa procedez la saparea unui helesteu de 60m2(10/6). o sa-l fac de 2-3m adancime, insa nu stiu exact cum trebuie sa pun pilonii de rezistenta langa mal, la ce distanta si cat de grosi o sa fie.
o alta problema la care ma gandesc e cantitatea de puiet pe care trebuie sa o bag, si cam cat de mare ar trebui sa fie. ma gandeam la crap, rosioara, poate lin,amur pentru papura ...si ca rapitor salau. am citit ca ar trebui sa pun si albitura? ce rol are?
crapul cam cat creste intr-un an?
merci!
-
- utilizator nou
Chioscarule, spune-le la oameni ca la tine au aparut mai repede beneficiile, doar ai lucrat cu banii furati de la membrii asociatiei si cu banii negri obtinuti de la cei care au pescuit in wc-ul tau, bani pentru care nu ai platit impozite.Dar mare atentie trebuie sa investesti multi bani iar beneficiile apar dupa 3-4 ani pina atunci trebuie sa suporti toate cheltuielile din fonduri proprii
Nu te feri sa-i inveti toate marsaviile tale pe oameni ca si asa institutiile statului nu-si fac datoria sa te caute de nereguli.
helesteu langa parau
salut.vreau sa fac si eu un helesteu este situat langa un parau ma intereseaza cam la ce adancime trebuie sa bag conducta de alimentare si cea de scurgere?trebuie sa ii mai fac si un alt supraplin inafara de conducta de scurgere ?care presupun ca nu o sa faca fata cand o sa ploua mai mult si cand se umfla paraul..conducta de surgere si cea de umplere treaties deschise in permanenta ?sau cum se face ca suntt afon in asa ceva ....daca vara seaca paraul ce se intamplat? Scuze pt scris am scris de or telefon
-
- utilizator nou
despre sturion
Un proiect cu date tehnice si instalatii pentru sturion gasiti aici :
AICI
AICI