semlecangheorghe scrie:Inseamna ca speciile pe cale de disparitie nu-s rare , doar bine ascunse . Gigi...te rog !

Eram sigur ca iar o sa citesti pe viteza..au am scris ''intr-un 1la1''....adica tu pescar,pescuind corect (asta inseamna sa respecti cantitatea de peste c duci acasa) nu faci cine stie ce paguba in ecosistem, oricat ar zice savantii aia superdestepti.
La fel si aia din vanatoare , vinovati nu-s aia care cumpara fildesu (logic , nici aia care-l vand )....si atunci ....
Berbecii Marco Polo rivalizeaza cu elefantii , orice mosorog paralitic cu bani poate sa se pozeze langa trofeu , cu "tehnicile moderne" in pescuit orice rahat poate sa prinda , intelegi .....
Pur si simplu avem armele sa casapim tot , in teorie ne opreste legea ( aiurea , atata vreme cat poti pescui 7 din 7 , "magarii" astia din zona au redus pescuitu in unele zone la 3 sau 4 zile pe saptamana , biologii aia destepti de care te razi tu Gigel

) ,
Vezi tu Gigel , topicu nu l-am desfacut ca sa-ti arat cat de scurt esti tu , pur si simplu is opiniile , parerile unuia care are vreo 30 de ani de balta in spate , si care vede ce se intampla imprejur , si comenteaza ....
Evident , nu o sa se schimbe nimic cu postarea mea , insa asta nu inseamna ca nu pot sa deschid o tema noua , desi ...

...lumea ii prea grabita sa se opreasca la un asa ....pierdere de vreme ..
Io ,ca pescar , nu mai tre sa demonstrez nimic