...sper sa rezist!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am primit astazi un mail informativ cum ca noul forum e functional.MARIUS POPA scrie:Tu de unde ai atitea informatii despre noul site si noi, saracii, noi, cersim aici o informatie...!?
Ne poate confirma Dan?!
Pai nu e corect, unii au pus suflet si au ajuns la vechimea care o au, cu greu, statut, postari, alea alea...!
Gogol eu stiu ca tu si Spiridusul sunteti zen, serios, si stiu ca evitati polemicile si conflictele de orice fel in general dar ce rost are sa o dam cotita?Gogol scrie:Adrian, faci o mare confuzie; sunt doua forumuri total diferite, cu administratori, moderatori, reguli diferite.
Scuza-ma, dar ori faci misto ori esti naiv.T.Adrian scrie:Gogol eu stiu ca tu si Spiridusul sunteti zen, serios, si stiu ca evitati polemicile si conflictele de orice fel in general dar ce rost are sa o dam cotita?Gogol scrie:Adrian, faci o mare confuzie; sunt doua forumuri total diferite, cu administratori, moderatori, reguli diferite.
Noul forum este 99%identic cu asta mai putin ca unul e .ro si altul e .net
Te inseli, stai linistit. Si prin absurd, sa zicem, dau o sticla de wiskey pe garla, daca n-am dreptate.T.Adrian scrie:Asa sa fie Gogol. Sper sa ma insel, sincer