...sper sa rezist!
Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Mi-am dat auto-moto-ban, Doo(2) saptamani!
...sper sa rezist!
...sper sa rezist!
Am primit astazi un mail informativ cum ca noul forum e functional.MARIUS POPA scrie:Tu de unde ai atitea informatii despre noul site si noi, saracii, noi, cersim aici o informatie...!?
Ne poate confirma Dan?!
Pai nu e corect, unii au pus suflet si au ajuns la vechimea care o au, cu greu, statut, postari, alea alea...!
El e functional de vreo 2 saptamani dar stii cum e....trebuiau adunate sugestiile si implementate
Ringogabi, poti sa nu mai faci sugestii de genul pentru ca in noul forum, ca si in asta, nu se pot face subrubrici. Limitare de software gratuit. Stii cum e, sigur ai downloadat si tu programe Trial
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Adrian, faci o mare confuzie; sunt doua forumuri total diferite, cu administratori, moderatori, reguli diferite.
Ultima oară modificat 27 Feb 2013, 20:22 de către Gogol, modificat 1 dată în total.
Gogol eu stiu ca tu si Spiridusul sunteti zen, serios, si stiu ca evitati polemicile si conflictele de orice fel in general dar ce rost are sa o dam cotita?Gogol scrie:Adrian, faci o mare confuzie; sunt doua forumuri total diferite, cu administratori, moderatori, reguli diferite.
Noul forum este 99%identic cu asta mai putin ca unul e .ro si altul e .net
- MARIUS POPA
- veteran

DEja sunt debusolat!?
Asteptam sa intervina cineva cu ranguri mai inalte , sa ne confirme
Asteptam sa intervina cineva cu ranguri mai inalte , sa ne confirme

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Scuza-ma, dar ori faci misto ori esti naiv.T.Adrian scrie:Gogol eu stiu ca tu si Spiridusul sunteti zen, serios, si stiu ca evitati polemicile si conflictele de orice fel in general dar ce rost are sa o dam cotita?Gogol scrie:Adrian, faci o mare confuzie; sunt doua forumuri total diferite, cu administratori, moderatori, reguli diferite.
Noul forum este 99%identic cu asta mai putin ca unul e .ro si altul e .net
Iti repet, nu are nicio legatura cu forumul asta. Sunt doua lucruri total diferite.
Aici, "apropitar" e Dan Radulescu, acolo unul care nu-si da numele real, numai userul pe nume Jackall (fost arapaima) dar in urma unui mic scandal a renuntat la arapaima.
Chiar s-au aplicat cateva banari aici pt ca s-a promovat deschiderea forumului concurent.
Ca e identic, ca si structura, asta e altceva; tine de platforma de baza si de "copy / paste".
Ultima oară modificat 27 Feb 2013, 20:38 de către Gogol, modificat 1 dată în total.
Asa sa fie Gogol. Sper sa ma insel, sincer 
Te inseli, stai linistit. Si prin absurd, sa zicem, dau o sticla de wiskey pe garla, daca n-am dreptate.T.Adrian scrie:Asa sa fie Gogol. Sper sa ma insel, sincer
- johnnybravo
- Moderator

T.Adrian, sper ca nu o faci intentionat, acel forum e banat aici.
continuati va rog cu discutii la subiect
continuati va rog cu discutii la subiect
E, lasa ca a prins bine si discutia asta, ca uite, unii traiau intr-o confuzie totala. 
Sunt sigur ca nu a facut intentionat.
Sunt sigur ca nu a facut intentionat.