dezastru ecologic

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

dezastru ecologic

Mesaj de laurentiucat » 24 Oct 2006, 21:22

Sunt locuitor al comunei vladeni,jud ialomita unde a fost inundata controlat de catre dunare o suprafata de 6000 de ha .acum apa se retrage si tone de puiet de peste raman pe uscat si mor .acesta ar putea fi luat foarte usor si transportat la dunare unde ar putea popula fluviul cu costuri minime.daca ati putea lua masuri in acest sens sau daca ati anunta proprietari de iazuri,balti care s-ar aproviziona de aici ptr repopularea acestora ar salva sute de mii de pestisori care intr-o saptamana ar putea sa moara.cu stima laurentiu catrina

niklai
junior
junior

Re: dezastru ecologic

Mesaj de niklai » 25 Oct 2006, 07:33

Un gest foarte frumos din partea ta dea posta topicul asta poate s-o gasi cineva sa te auda si o salva citeva sute de kg.de puiet.Stiu problema asta si la mine la Giurgeni tot asa s-a intimplat au secat o japsa mare si a ramas o gramada de peste pe mal cel mare repede a fost dosit de populatia bastinasa si braconieri si cel mic a ramas pe mal asa ca am carat eu si cumnatul meu padurarul cu caruta puietul si la-m dus la dunare pt.ca japsa era la 50 de metri de dunare.Poate cineva iti va auzi strigatul tau.GOOD LUCK.Niklai.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Oct 2006, 10:19

laurentiucat scrie:Sunt locuitor al comunei vladeni,jud ialomita unde a fost inundata controlat de catre dunare o suprafata de 6000 de ha .acum apa se retrage si tone de puiet de peste raman pe uscat si mor .acesta ar putea fi luat foarte usor si transportat la dunare unde ar putea popula fluviul cu costuri minime.daca ati putea lua masuri in acest sens sau daca ati anunta proprietari de iazuri,balti care s-ar aproviziona de aici ptr repopularea acestora ar salva sute de mii de pestisori care intr-o saptamana ar putea sa moara.cu stima laurentiu catrina

laurentiu, nu vreau sa te dezamagesc, daca tu ai putin timp cheama si niste prieteni si fa ce ai de facut. pana ia cineva masuri (daca ia!) pestisorii aia isi dau obstescul sfarsit. cu ce puteti, pungi, saci ecologici...macar faceti ceva.
so, go on...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 25 Oct 2006, 10:23

Da se poate si asa man pina nu puneti voi cei de acolo mina nu face nimeni nimic asa ca GO ON man.Niklai.

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 25 Oct 2006, 11:38

am receptionat semnalul si am trimis o adresa la CNAFP sa intreprinda ceva ca e jurisdictia lor. acuma nu stiu daca o sa iasa ceva :roll: asa ca vorba lui Leba daca puteti face ceva acolo faceti ca pana se misca astia mi-e ca vine inghetzu.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

pityu
veteran
veteran

Dezastru ecologic

Mesaj de pityu » 27 Oct 2006, 22:28

Nu aveti nici o Asociatie de Pescari in zona ? Anunta-i te rog ca o salvare cat de cat numai din partea lor ar putea venii. Ialomita nu-i asa departe de Bucuresti cum e Lupeniul. Ar putea venii chiar si Bucurestenii sa va sprijine si sunt sigur ca ar fi asociatii dispuse sa dea o mana de ajutor. Cere-i ajutorul D-lui Victor Tarus, tel.0744.310.190 sau 0723.190.999 sau fax :021.315.24.86
Sigur te-ar ajuta si Dl. Alexandru Trentea, din pacate nu-i stiu nr. de telefon dar sigur il are Dl.Tarus !
Sa auzim numai de bine !

Scrie răspuns