despre concursuri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
Chiar vorbesc serios,imi doresc apartenenta la un club.Acuma nu-i musai sa fie din Bucuresti.Dar ce presupune asta?
In fine cred ca am gresit la faptul ca la o postare anterioara am afirmat ca nu am disponibilitati materiale nelimitate si nu dispun de hi-end-uri.Singurul lucru ,,in apararea mea'' este ca pescuiesc la spinning de peste 10 ani in ape cu putin peste si cateodata mai si prind
Specializarea ca sa-i spun asa a fost pe stiuca,clean,biban.Jigging si UL mai de curand de vreo doi ani.
Aoleu,daca am numai o Ufimka pot participa?
In fine cred ca am gresit la faptul ca la o postare anterioara am afirmat ca nu am disponibilitati materiale nelimitate si nu dispun de hi-end-uri.Singurul lucru ,,in apararea mea'' este ca pescuiesc la spinning de peste 10 ani in ape cu putin peste si cateodata mai si prind

Aoleu,daca am numai o Ufimka pot participa?
Eu zic ca e greu sa fi acceptat intr-un club fara sa fi demonstrat ceva. N-o sa accepte nimeni pe ochi frumosi si scrisori de recomandare. Daca esti pe faza ...sigur te poti inscrie la concursuri. Dupa prima saptamana pierd prioritatea cluburile si se poate inscrie cine vrea, cu singura conditie sa fie pe faza.
Se poate participa si cu ufimka, desi pe unele lacuri nu e cea mai recomandata solutie, din cauza ca pot aparea valuri care sa-ti inghita barcuta. Nu de putine ori s-au intors concurenti cu kingfischeruri pline ochi de apa la mal(alea noroc ca nu le poti rasturna).
Singurul meu sfat...Daca vrei sa participi poti cu putina insistenta.
Se poate participa si cu ufimka, desi pe unele lacuri nu e cea mai recomandata solutie, din cauza ca pot aparea valuri care sa-ti inghita barcuta. Nu de putine ori s-au intors concurenti cu kingfischeruri pline ochi de apa la mal(alea noroc ca nu le poti rasturna).
Singurul meu sfat...Daca vrei sa participi poti cu putina insistenta.