Delta Dunarii in pragul falimentului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

carlos
junior
junior

Mesaj de carlos » 30 Noi 2004, 16:40

piticu scrie:
neglijenta in serviciu, se cere ceva la asta, parerea mea.
la noi asta se rasplateste cu o promovare in functie....

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Noi 2004, 16:49

sau ca la fotbal
inca un mandat si salariu marit cu cel putin 50%
dar ramane confidential :D

carlos
junior
junior

Mesaj de carlos » 30 Noi 2004, 17:22

doar suntem tara tuturor posibilitatilor, nu?

piticu
veteran
veteran

ce e guvernatoru' si cu ce se maninca?

Mesaj de piticu » 01 Dec 2004, 15:55

Citez declaratia dlui. Virgil Munteanu (guvernatorul Deltei Dunarii) data ziarului Realitatea Romaneasca de luni, 29.11.04:

"Cei care au ruinat-o sunt tocmai oamenii care au obtinut concesiuni pe zeci de ani si ar trebui sa se ocupe de investitii si de exploatarea in bune conditii, (...) Nu s-au facut investitii incepand cu 1990, cand s-a creat Rezervatia biosferei Delta Dunarii, pana anul acesta, (...)"

Intreb:
PAI DIN VINA CUI S-A INTIMPLAT ASTA?
CINE TREBUIA SA IA MASURI SI NU A LUAT?
DE CE NU S-AU RESPECTAT CONDITIILE DIN CONTRACTE?
CE ATI INTREPRINS PENTRU REMEDIEREA ACESTEI SITUATII?

Tot domnia sa declara:
"Absolut nimeni (sublinierea imi apartine) nu a platit in nici un fel contravaloarea pestelui catre bugetul de stat de fapt. Toata lumea a luat din Delta, nimeni nu a platit nimic si nimeni nu a investit nimic in Delta. Asadar, aici este problema pe care noi am incercat sa o rezolvam in acesti ultimi doi ani".

intreb din nou:
PAI DIN VINA CUI S-A INTIMPLAT ASTA?
DE CIND PLATA DATORIILOR CATRE STAT ESTE FACULTATIVA?
CINE TREBUIA SA IMPIEDICE ASTA?
NU CE ATI INCERCAT CI CE ATI REZOLVAT CONCRET "IN ACESTI ULTIMI DOI ANI"?

stimati colegi si domnilor avocatzi ( :lol: ), la fel de serios intreb: in tzara asta cine trebuie sa se autosesizeze in legatura cu "declaratiile tip autodenuntz" ale domnului guvernator?
sau poate nu stiu eu ce scrie in fisa de post a domniei sale si dinsul nu are nici in clin nici in mineca de a face cu asa probleme? :roll:
chiar asa: ce e asta "guvernator" in limba romana?

SI TU CE AI FOST PUS SA FACI ACOLO, MAH? :evil:

carlos
junior
junior

Mesaj de carlos » 02 Dec 2004, 10:16

@piticu

degeaba latram noi, oamenii de rand(ziaristi, forumisti, etc.) pt ca, caravana guvernamentala...merge mai departe.

asta e...din pacate !

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Dec 2004, 10:27

nu poti sa nu "latri" carlos
indolenta e scumpa , costa si NE costa
cum am mai spus ....daca as fi avut putere as fi intregit decalogul cu inca o porunca

SA_TI PESE!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 02 Dec 2004, 10:36

cu conditia sa nu-ti PSD... :D

carlos
junior
junior

Mesaj de carlos » 02 Dec 2004, 11:20

ovidiu14 scrie:nu poti sa nu "latri" carlos
indolenta e scumpa , costa si NE costa
cum am mai spus ....daca as fi avut putere as fi intregit decalogul cu inca o porunca

SA_TI PESE!
poti sa "latri" ovidiu14, dar parerea mea e ca "latri" degeaba. uita-te putin la situatia din tzara comparativ cu alte tzari, ca sa vezi ce neam de "papagali" suntem. spre exemplu, la noi, toata lumea e convisa ca PSD-ii au furat alegerile.spre deosebire de sarbi, care la scrutinul precedent au demonstrat mai bine de o luna pe strazi in favoarea lui vuc draskovici(furat in alegeri de milosevici) sau ukrainienii in zilele astea, romanii stau si fac politica pe la coltul blocului, injura PSD-ul...si...atat

sau

uita-te putin la rubrica de pe acest forum in care se propune o intalnire a forumistilor in delta. s-a anuntat din timp,s-au propus 4 date, s-a votat una, s-au anuntat mai multi ca vin si...ce-a iesit??? abia s-au intalnit unii la o bere in bucuresti dupa toata discutia aia de sute de mesaje

concluzia : romanii= BLA BLA BLA

la asa popor...asa conducatori...asa soarta !

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 02 Dec 2004, 11:31

Da nene, bine spus!

Respect!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Dec 2004, 11:40

carlos
cat timp "latru" inseamna ca sunt convins ca nu o fac degeaba altfel nu as fi tampit sa o fac asta una

cu destabilizra e si iesit aiurea in strada nu sunt deacord ...sunt niste contestatii , legea trebuie respectata si ca atare trebuie asteptat solutionarea acestora, a doua

intilnirea forumistilor in delta ca exemplu ma depaseste ....din motive subiective
in plus nu am spus ca merg si nu am mers , a treia

acei UNII , care s-au intalnit la o bere cum spui tu in Bucuresti , am devenit un grup frumusel , care obisnuim sa ne intalnim joia in fiecare saptamana de mai bine de o luna si jumatate , care au cateva partide de pescuit impreuna , la ultima am fost cam 10 "UNII" si continuam acest obicei de a ne vedea joia

deci cu generalizarea ta nu sunt de acord
te invit joi la bucuresti in noua locatie sa vezi ca exista si altfel de romani decat cei pe care ii amintesti

in plus o simpla intrebare ...TU cum esti ? ...TU ce faci ? presupun ca nu esti incadrat in cei ce spui ca sunt bla-bla si ca te consideri altfel ...atunci te rog accepta ca mai sunt si altii ca tine ...in acest sens ...caci altfel sunem fiecare in felul nostru :D :D :D

si cum spunea SINATRA

"I did it my way"

drill prieteni !

Scrie răspuns