Delirant!...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Solithar
junior
junior

Delirant!...

Mesaj de Solithar » 19 Feb 2014, 19:04

Am dat peste clipul asta din intamplare:

http://www.youtube.com/watch?v=PBq1bBttBYY

Dupa atata vreme persoana are inca videoclipul online, ceea ce inseamna ca inca mai crede in ce zicea acolo. Numai eu am senzatia ca in pescuit "practicantii" astia au devenit un fel de "agent Smith" care se propaga exponential si necontrolat?!?...

Imi cer scuze daca s-a mai dezbatut subiectul.

RYOBI
veteran
veteran

Re: Delirant!...

Mesaj de RYOBI » 19 Feb 2014, 19:27

Asta-i un fel de supravietuitor, el pescuieste sa nu moara de foame cu sticla de ceai la piept si cu doi neuroni in cap.
Televizoru-i de vina de la prea mult televizor s-a tampit saracu.In prostia lui cred ca nici nu realizeaza ca nu face bine ce face se crede pescar hoinar greblaci. :lol1: :lol1:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Feb 2014, 19:29

...nu-i nimic delirant :oops:
...este un trend national in ascensiune , acceptat tacit de catre cei ce ar trebui sa-l combata.

Romania te iubesc !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Feb 2014, 20:56

Nu au si un sediu unde sa le platesti taxe?ca jepcari sunt mai multi decat noi astia sportivi si recreati....or sa isi faca asociatie si va trebui sa ii rogi frumos sa te lase pe apa lor...iar cand p sa te vada sportiv/recreativ o sa rada de tine ca esti dus cu pluta sau cu lingura

Daniel1m
junior
junior

Mesaj de Daniel1m » 20 Feb 2014, 10:12

zice acolo ca pescuieste la hita?
ce e aia?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Feb 2014, 14:04

hita=japca
Arunca "instalatia " aia care ai vazut-o in prezentare, si face un fel de jiking , mult peste cap, apoi iara aduce batul cu varful catre fata, apoi iara trage catre spate, si tot asa un du-te vino al batului...
Este posibil sa fie unul dintre aceia, care a mostenit acest stil, de la tata , de la unchi, doar asa ceva i sa inoculat, aia stie sa faca; vorbeste cu atita nonsalanta si detasare, si in episodul viitor, o sa prezinte montura la pluta cu "o smecherie" tot un fel de HITA, aceeasi marie cu alta palarie, numa ca acuma are o pluta de forma, si 1-2 ancorele catre varf :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: lor ar trebui sa li se aplice, ce au patit Ceusesti.....!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

iiulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iiulian » 21 Feb 2014, 12:56

un cretin idiot.. :censored:
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua

legionarul
junior
junior

Mesaj de legionarul » 22 Feb 2014, 12:45

iiulian scrie:un cretin idiot.. :censored:
un taran obosit...asta s-a uitat mult la bear grylls :))) mai si zice "pescarii de genu' asta cum sunt eu..."(el e pescar ma..)/"unii zice ca omor multi pesti" ..i-as da 2 palme parintesti asa.. nu de alta dar sa nu mai plece pe "mult viscol" ca pierdem naiba un pescar hoinar :)))))
hai ma ca e amuzanta primata..
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."

Solithar
junior
junior

Mesaj de Solithar » 23 Feb 2014, 21:17

Important e cum ajung oamenii sa gandeasca si sa faca lucrurile astea. Ca omul cu aceeasi minte actioneaza si in celelalte aspecte ale vietii private si publice. Toti care "dau la hata", la dinamita, plase, curent, care-si "valorifica" sacii cu pesti - ori alte asemenea fapte in alte domenii - astia sunt oameni. Rudenii, cunoscuti, prieteni, vecini, concetateni. Adica, aceleasi minti tes societatea si ii dau forma de azi. Simplu.

Scrie răspuns