Acum vreo 2 ani am gasit din intamplare intr-un magazin penare cu fermoar pentru oscilante .Au marele avantaj ca nu se matuiesc lingurile ca in cutiile de plastic si in plus poti sa asezi si 20 de bucati intr-un penar pe cele doua laturi,basca ca nu mai zdrangane in mers . Problema e ca n-am mai gasit pe nicaieri asa ceva .Daca ati vazut pe undeva,astept un semn de la voi.
Ideea e sa nu se confunde cu alte penare care sunt facute pentru muste si au maxim 3-4 otrificii de agatare.
De unde pot cumpara penare de linguri?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
De unde pot cumpara penare de linguri?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
nu sunt adeptul penarelor.cand plec la peste tre sa am toata trusa cu mine(linguri,voblere,cauciucuri).
nu mai bine iti iei un rucsac,acolo intra de toate;iarasi treaba cu matuitul se rezolva foarte usor:pune in trusa o bucata de smirghel din ala fin sau o bucata de material din ala cu care se slefuiesc tevile de cupru(se gaseste in magazine)
nu mai bine iti iei un rucsac,acolo intra de toate;iarasi treaba cu matuitul se rezolva foarte usor:pune in trusa o bucata de smirghel din ala fin sau o bucata de material din ala cu care se slefuiesc tevile de cupru(se gaseste in magazine)
- costica_fishing
- veteran
am vazut eu niste penare din astea la niste magazine de pescuit de pe Bd. Ghencea (langa cimitire), dar erau niste jeguri din pvc. Respectiv nu erau gandite sa se dilate in partea in care veneau ancorele. Aveau vreo 15-20 de gauri, dar din cauza ca erau prost gandite, nu incapeau mai mult de 10 linguri inauntru. Poate doar de pastrav.
Singurele ok le-am vazut facute de Berti. Erau din piele, au aparut acu vreo 2 ani cateva, si a fost bataie pe ele.
Singurele ok le-am vazut facute de Berti. Erau din piele, au aparut acu vreo 2 ani cateva, si a fost bataie pe ele.
near the beer
-
- veteran
Berti nu mai are
Am auzit si eu de penarele lu' Berti dar n-am apucat.Apropos de cei care nu sunt de acord cu penarele,daca esti in stuf si abia misti pe loc nu e mai bine sa ai tot ce trebe in materie de linguri in 4 buzunare de la vesta?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Eu am niste penare de la TRABUCO ... sunt OK dar tin in ele numai linguri de pastrav ... adica inguste, groase si lungi ... nu am incercat cu alte linguri ca nu folosesc.
Mai am niste cutii chinezesti ... pentru rotative ... se prind ancorele in niste rasteluri iar ele stau super bine insirate ... din pacate nu se mai gasesc. Merg si pentru linguri mici. Este cel mai tare sistem de stocare a oscilantelor si rotativelor. Ara cam asa numai ca este pe un singur rand:

Mai am niste cutii chinezesti ... pentru rotative ... se prind ancorele in niste rasteluri iar ele stau super bine insirate ... din pacate nu se mai gasesc. Merg si pentru linguri mici. Este cel mai tare sistem de stocare a oscilantelor si rotativelor. Ara cam asa numai ca este pe un singur rand: