De gumilastric

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cristian.ene
veteran
veteran

De gumilastric

Mesaj de cristian.ene » 23 Mar 2011, 09:29

Cum inteleg unii oameni sa fie ok

1. Salut,

Am vb la telefon insa a ramas sa revin cu un mail
Mai precis vreau sa ma ajuti in construirea unei lansete:

1.blank-ul AVS86HF2 cu lungimea 8'6 ft, 2.62 mt/din 2 buc, greutatea nalucilor 1/2-2 oz, 14-56 gr,putere heavy,actiune fast
obs:ca si recomandare din partea ta:8'6 ft e mai rigid decat 9'0?
2.inele--> nu ma pot decide fuji alconite sau fuji sic (un pret???)
3.maner pluta ->va fi taiat dupa o discutie ulterioara
4.mandrina-

In concluzie ma intereseaza cat ma ajunge ca pret lanseta pe varianta inele sic/inele alconite luand in calcul si manopera.

OBS:Ca recomandare:cum e mai bine sa impartim inelele pe blank?(asezare)2 pe cotor? etc.

Multumesc anticipat!

Silviu Georgian Popescu

NSS Expert

07 44 44 1311 /2408

Bussiness Park Iride

B-dul Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A

2. Silviu,

1. iti recomand modelul de 8`6``ft. este mai rapid si mai bine echilibrat

2. inele Fuji SIC aduna mai putina mizerie 65$ ( 8 inele +top) /Alconite+top 35$

3. Un inel pe but tla 8`6``ft. este foarte bien , la 9`ft. 2 inele pe butt

4. Pretul lansetei

3SC86HF2 Spinning/Casting AVS/AVC86HF2 8'6" 12-25 1/2-2 2 FAST 0.600 5.5 3.2 $ 140
Blank- 126$(140 -10%)

Inele Al/Sic - 35$

Maner EVA split 20$

Manopera - 60$

Total - 241$ / un pret sensibil sub cel de magazin si alt design/calitate manopera

Am nevoie azi de un raspuns ca sa adaug mai multe blankuri. Ca sa plece ami repede din USA.

Oricum fac lunar comenzi.

Cristian

3. comanda te rog blank-ul,sper sa iasa beton :) vb ulterior cum ne intalnim pt alte detalii,bani ,etc
numarul meu de telefon este 07 44 44 1311

4. maner pluta
inele fuji sic (1 pe butt)
3SC86HF2 Spinning/Casting AVS/AVC86HF2 8'6" 12-25 1/2-2 2 FAST 0.600 5.5 3.2 $ 140
Blank- 126$(140 -10%)

Silviu Georgian Popescu

NSS Expert

07 44 44 1311 /2408

5. Salut Cristi,

Am incercat sa te sun dar nu am reusit sa dau de tine!
Te contactez in speranta ca nu ai comandat blank-ul ST Croix AVID 8'6 1/2-2oz deoarece am gasit unul pe piata SH.
Imi cer scuze daca te-am incurcat si crede-ma pe cuvant ca daca nu gaseam sa cumpar imi faceam "custom" la tine decat sa cumpar din magazin de nou.....

Multumesc frumos pt intelegere!

Silviu Georgian Popescu

NSS Expert

07 44 44 1311 /2408

Asta face ca pentru clientii noi sa cer un avans de 50% pentru orice comanda.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 23 Mar 2011, 09:31

Asa se explica aparitia blankului SC III / 20z. la vanzare.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 23 Mar 2011, 09:46

si restul discutiei pe mail

6. Georgian,

am comandat deja blankul in urma unui schimb repetat de mailuri.

Plata blankului trebuie sa o fac pana la sfarsitul lunii.

Suntem majori si responsabili de actiunile noastre.

Iti trimit mailul cu comanda de blankuri.

Cristian

7. Salut,

Inteleg perfect.Ca solutie am pus un anunt pe rapitori....
Sper ca pana ajunge blankul sa gasesc un cumparator,daca nu il cumpar si ma voi descurca eu......
Imi pare rau de incurcatura.....sunt sigur ca se va rezolva intr-un fel sau altul....(nu am avut confirmarea ca ai facut comanda....ori vand eu lanseta si continui custom sau invers...vand blank-ul)

Silviu Georgian Popescu

NSS Expert

07 44 44 1311 /2408

asigurarile ca va face ceva pentru a remedia problema au fost doar formale, decizia de fugi de orice responsabilitate a fost luata de mult.....

Eh sunt naiv inca si solutiile de siguranta se pare ca sunt oricand bune in orice situatie de viata.

watermoccasin
veteran
veteran

Re: De gumilastric

Mesaj de watermoccasin » 23 Mar 2011, 10:10

[quote="cristian.ene"]Cum inteleg unii oameni sa fie ok

:oops: :oops: :oops: :oops: Dar aspectul ..<< trimit poze cu lanseta , este gata pina marti..., am facut astm slefuind minerul de pluta , ...etc...si ..in ultimul moment am descoperit ca blancul are o problema si l:am trimis in State ((( :lol: :lol: :lol: :lol: cum suna >????????

Tu vorbesti de gumilastric si de moralitate ?????????

Vrei sa atasez aici mailurile ca sa te faci de tot kktul ????

Cristi , mergi la doctorul de nervi si nu mai intrerupe medicatia ca devii periculos de imprevizibil !!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :shock: :shock: :shock:
Din viata scapa cine poate.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 23 Mar 2011, 10:14

tare de tot topicul asta...atata am avut de zis....pentru cine cunoaste si stie...

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 23 Mar 2011, 10:30

Bogdan Sandu,

las-o balta la fiecare lanseta care ti-am trimis-o a am asteptat banii multimp de saptamani.

Dragos Bina m-a avertizat ca esti neserios.......

Avidul de 7`6``ft. trimis lui Eugen Niculescu avea manerul crapat pe tronsonul inferior sub mufa , omul a ingitit-o pentru ca a vazut asta dupa un timp.

Situatia este jenanta pentru ca eu am mediat vanzarea si am garantat ca domnul Bogdan Sandu (watermocasin si probabil si cu alte conturi) este serios. Nu am stiut de Avid eu a recoamndat doar lanseta custom construita de mine.

Mai ales ca am schimbat inelul distrus de varf ceea ce arata ca a fost o lanseta lovita.

Deci atentie cand cumparati lansete SH si de la cine.

Faptul ca nu am vrut sa iti contruiesc Lamiglasul a fost pentru toate intarzierile la plata dupa mai bine de 3 ani de lansete construite pentru tine.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 23 Mar 2011, 10:52

Ma confunzi, eu sunt Bogdan Constatin si n-am absolut nici o treaba cu oamenii de la abrevis...pe mine in mod direct nu m-ai „arsâ€

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 23 Mar 2011, 11:10

Bogdan C,

cand coamnzi mai bien de 400 de blankuri pe an si cosntruiesc ami mult de 200 de lansete este normal sa am intarieiri care sunt provocate si de dealerul AWS care intarie livrarea, fabricile din USA care intarzie si ele.

Este un lant in care eu sunt o veriga pana la client, evident am si eu probleme in program.

Cand ai un volum din asta de comenzi si lucrezi singur - mailuri, telefoane +constructie de lansete este prezivibil sa fie probleme.

Realitate te contrazice pentur ca am comenzi mai mari de blankuri in 2008 -2011 deci mai multi oameni multumiti.

E Romania plina de barfe, can-can, si invidie

andreiu_32
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreiu_32 » 23 Mar 2011, 13:28

cristian,nu am de facut nici un comentariu vis a vis de lucrarile tale,am facut o lanseta la tine si este super ok,in schimb vreau sa-ti spun ca te misti mult mrea greu,si aici nu ma refer la timpul de executie ci la durata pana te hotarasti sa faci o comanda.Spre exemplu asta toamna prin septembrie ma hotarasem sa fac o lanseta la tine,te-am sunat ,am vb pe mail,ei bine,pe la inceputul lui noiembrie tu nu dadusei comanda la blank...de aici cred ca pleaca faptul ca anumiti clienti se "sucesc " pe parcurs,exact cum am facut si eu

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Mar 2011, 16:37

...rugam un moderator sa mute "rahatul" asta de aici
...eventual in "Arena"
...ce zici Michael?...te bagi ?

Scrie răspuns