de ce promovati braconajul???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Bai fratilor , dac-a-ti stii cat va invidiez pentru emoticonu' asta ....... . Bantui si eu prin alte parti , si Dumnezeu mi-e martor , nu e seara sa n-am nevoie de el . Ne avandu-l scriu de ma iau dracii incercand in van sa strecor in texte simplul si elocventul mesaj impus de ...... sagetica buclucasa !Michael scrie:
Simply love it !
scrie "plase pescuit" pe site-ul unde ai intrat, dupa ce selectezi Bucuresti, sa vezi ce apare...iar pe site-ul vostru apare clar scris "Cauti plase de pescuit ieftine?"danr scrie:tot n-am inteles problema
am intrat pe tocmai.ro si vad ca e un site general de anuntuti fara nici o plasa
probabil aveti un parteneriat cu acel site, iar acel site isi promoveaza singurul "produs" care are legatura cu pescuitul. adica plasa. eu asta am presupus
am intrat si pe bucuresti si sunt o gramada de anunturi despre orice altceva
am dat si cautare dupa plasa sau plase si nu am gasit nici un anunt acolo
ca sa incheiem discutia asta daca mai vezi te rog posteaza aici link-ul de la plase si ii scot de pe site
apar la noi pe site prin intermediul google
nu avem nici un parteneriat cu ei
hopa repede sariti ca de ce se promoveaza braconajul, una doua sa acuzam sa ne revoltam repede
sa vad si eu link-ul cu plasele de vanzare, daca tot ne arde atata
sau ne irosim unul altuia timpul degeaba
am dat si cautare dupa plasa sau plase si nu am gasit nici un anunt acolo
ca sa incheiem discutia asta daca mai vezi te rog posteaza aici link-ul de la plase si ii scot de pe site
apar la noi pe site prin intermediul google
nu avem nici un parteneriat cu ei
hopa repede sariti ca de ce se promoveaza braconajul, una doua sa acuzam sa ne revoltam repede
sa vad si eu link-ul cu plasele de vanzare, daca tot ne arde atata
sau ne irosim unul altuia timpul degeaba
atentie la urmatoarele anunturi:
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=7500
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=7501
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=7500
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=7501
inca de aseara am trimis pm admin-ului referitor la aceste anunturi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu nu inteleg de ce va agitati. Este suficient de limpede si clar ca asta este unul dintre cel mai prost moderate forumuri si zic asta pentru ca:
- exista un singur admin;
- moderatorilor le e parca frica sa faca ceva fara acceptul adminului;
- se permite limbajul licentios (vezi nenumaratele discutii care se continua zilnic pe mai multe topicuri din dierse categorii);
- se accepta promovarea ustensilelor de pescuit industrial (chiar daca pot fi gasite cu google foarte usor);
- etc.
Sincer, atitudinea fata de forumul asta rapitori.ro este asemanatoare cu atitudinea autoritatilor fata de apele publice si nu numai. Atata timp cat se face trafic si iese banul e ok dar pe termen lung nimeni nu isi da seama ca oamenii o sa se scarbeasca atat de mult incat o sa caute alternative.
Solutiile sunt simple:
- ADMINI mai multi (nu moderatori care cer voie);
- O atitudine ferma fata de aspecte care provoaca rau unui forum;
- Atitudine ferma legata de promovarea articolelor de pescuit industrial;
- Admini/Moderatori care stau foarte mult timp online (scuze Michael si ceilalti de prin alte tari straine dar asta e adevarul).
Chiar daca aici nu este topicul unde ar avea loc raspunsul asta, eu vreau doar sa trag un semnal de alarma legat de modul in care evolueaza forumul in conditiile in care eu sunt membru relativ nou (aproximativ 1 an); cert este ca se vede diferenta in rau din punct de vedere al calitatii acestei comunitati.
PS: moderarea decurge altfel pe celalalt site al d-lui Dan. Cei care sunt si crapari pot sa confirme.
Cu toata stima si sinceritatea,
Adrian
- exista un singur admin;
- moderatorilor le e parca frica sa faca ceva fara acceptul adminului;
- se permite limbajul licentios (vezi nenumaratele discutii care se continua zilnic pe mai multe topicuri din dierse categorii);
- se accepta promovarea ustensilelor de pescuit industrial (chiar daca pot fi gasite cu google foarte usor);
- etc.
Sincer, atitudinea fata de forumul asta rapitori.ro este asemanatoare cu atitudinea autoritatilor fata de apele publice si nu numai. Atata timp cat se face trafic si iese banul e ok dar pe termen lung nimeni nu isi da seama ca oamenii o sa se scarbeasca atat de mult incat o sa caute alternative.
Solutiile sunt simple:
- ADMINI mai multi (nu moderatori care cer voie);
- O atitudine ferma fata de aspecte care provoaca rau unui forum;
- Atitudine ferma legata de promovarea articolelor de pescuit industrial;
- Admini/Moderatori care stau foarte mult timp online (scuze Michael si ceilalti de prin alte tari straine dar asta e adevarul).
Chiar daca aici nu este topicul unde ar avea loc raspunsul asta, eu vreau doar sa trag un semnal de alarma legat de modul in care evolueaza forumul in conditiile in care eu sunt membru relativ nou (aproximativ 1 an); cert este ca se vede diferenta in rau din punct de vedere al calitatii acestei comunitati.
PS: moderarea decurge altfel pe celalalt site al d-lui Dan. Cei care sunt si crapari pot sa confirme.
Cu toata stima si sinceritatea,
Adrian
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
T.Adrian
Si atunci care mai este rostul moderatorilor daca nu au putere decizionala?Pentru ce mai sunt moderatori?
Sa ne atraga atentia ca suntem OFF topic intr-un topic unde se deraiaza de la subiect?Nu am nimic cu nici un moderator,dar mi se pare aiurea ca pentru orice actiune pe forum sa primeasca acceptu de la sefu.
cu respect,Adrian M!
Si atunci care mai este rostul moderatorilor daca nu au putere decizionala?Pentru ce mai sunt moderatori?
Sa ne atraga atentia ca suntem OFF topic intr-un topic unde se deraiaza de la subiect?Nu am nimic cu nici un moderator,dar mi se pare aiurea ca pentru orice actiune pe forum sa primeasca acceptu de la sefu.
cu respect,Adrian M!