De ce a disparut topicul Protocol ANPA-RNP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Cainele latra, ursul trece"
Sau cum ar zice multi contemporani de-ai nostri "Lasa ca lumea e prosti si uita repede...."
Romanii au deja multe proverbe scoase special pentru astfel de momente.
Asa ca, ce mai conteaza daca a disparut un topic intreg de pe forum, disparitie pentru care nimeni nu isi asuma responsabilitatea...
Parerea mea e ca se putea gasi oricum o metoda mai eleganta de a musamaliza stergerea
decat tacerea asta crasa...
Eu, daca ar fi trebuit sa musamalizez toata afacerea, as fi zis ca din greseala a sters ceva (adica acel topic), si din pacate nu s-a mai putut restaura din backup. Sau, ca sa para si mai credibil, se puteau sterge mai multe topicuri, printre care si cel "interesant".

Sau cum ar zice multi contemporani de-ai nostri "Lasa ca lumea e prosti si uita repede...."
Romanii au deja multe proverbe scoase special pentru astfel de momente.
Asa ca, ce mai conteaza daca a disparut un topic intreg de pe forum, disparitie pentru care nimeni nu isi asuma responsabilitatea...
Parerea mea e ca se putea gasi oricum o metoda mai eleganta de a musamaliza stergerea

Eu, daca ar fi trebuit sa musamalizez toata afacerea, as fi zis ca din greseala a sters ceva (adica acel topic), si din pacate nu s-a mai putut restaura din backup. Sau, ca sa para si mai credibil, se puteau sterge mai multe topicuri, printre care si cel "interesant".

- semlecangheorghe
- veteran
hai sa incepem sa injuram ... poate atunci isi fac aparitia moderatorii
.ro e pe primul loc la cele mai necenzurate forumuri - aici nu se mai sterg doar mesaje, se sterge topicul cu totul ... din pacate.
de cand a pus Dan intrebarea
PS
acum ma astept la o suspendare sau la un ban ... macar de ar fi mai multi baniiii

.ro e pe primul loc la cele mai necenzurate forumuri - aici nu se mai sterg doar mesaje, se sterge topicul cu totul ... din pacate.
de cand a pus Dan intrebarea
a fost timp suficient ca moderatorul care a comis-o sa-l anunte pe administrator iar acesta sa remedieze problema cu un backup.Mar 07 20, 2010 10:51 am Titlul subiectului: cine a sters topicul ?
PS
acum ma astept la o suspendare sau la un ban ... macar de ar fi mai multi baniiii

S'altare și bunăstare !

Eu daca as fi fost moderatorul care ar fi sters topicul, acum eram la pescuit pe ape RNP-iste interzise muritorilor de rand (ca voi astia cu topicul vostru cu tot), si na... trebuie sa ii acordam circumstante atenuante celui ce a facut aceasta marsavie, cel putin pana in 15 septembrie, cand incepe prohibitia

deci sincer ma dezamagesc insinuarile din discutia asta din simplul motiv ca cel putin din cate stiu eu nu cenzureaza nimeni nimic iar ban-uri chiar nu s-au mai dat de mult
nu cred ca este cineva impiedicat sau a fost cineva impiedicat sa-si exprime vreun punct de vedere pe acest forum
am si eu o intrebare pentru cei cu insinuarile legate de cenzura etc, sa-mi spuna si mie cine nu e lasat sa-si exprime punctele de vedere
sau cei care spun ca se asteapta la ban sa-mi spuna si mie ce ii face sa creada ca cineva i-ar bana cand discuta civilizat
restore nu intentionez sa fac intrucat se poate face doar restore total si doar pentru un topic nu intentionez sa ne intoarcem in urma cu doua saptamani cu tot forumul
disparitia topicului este de-a dreptul ciudata, poate fi o greseala sau o actiune intentionata a vreunui moderator
pana acum de atatia ani am mers pe incredere cu moderatorii, este primul caz cand se intampla asta, nu stiu daca s-a sters din greseala sau intentionat, o sa vedem de acum incolo ce se mai intampla sau ce e de facut
oricum nu vad interesul cuiva sa stearga un topic de genul respectiv
nu retine cu nimic pe cei interesati sa dezbata in continuare ce au de dezbatut.....
nu cred ca este cineva impiedicat sau a fost cineva impiedicat sa-si exprime vreun punct de vedere pe acest forum
am si eu o intrebare pentru cei cu insinuarile legate de cenzura etc, sa-mi spuna si mie cine nu e lasat sa-si exprime punctele de vedere
sau cei care spun ca se asteapta la ban sa-mi spuna si mie ce ii face sa creada ca cineva i-ar bana cand discuta civilizat
restore nu intentionez sa fac intrucat se poate face doar restore total si doar pentru un topic nu intentionez sa ne intoarcem in urma cu doua saptamani cu tot forumul
disparitia topicului este de-a dreptul ciudata, poate fi o greseala sau o actiune intentionata a vreunui moderator
pana acum de atatia ani am mers pe incredere cu moderatorii, este primul caz cand se intampla asta, nu stiu daca s-a sters din greseala sau intentionat, o sa vedem de acum incolo ce se mai intampla sau ce e de facut
oricum nu vad interesul cuiva sa stearga un topic de genul respectiv
nu retine cu nimic pe cei interesati sa dezbata in continuare ce au de dezbatut.....
Corect Dane, in momentul de fata este prea tarziu pentru un restore, dar daca individul care a facut "greseala" avea atunci taria de caracter sa recunoasca ca a facut-o, se putea restaura a 2-a zi, sau chiar imediat, si nu mai comenta nimeni nimic. Si daca nu se putea restaura, dar iesea cineva in fata sa recunoasca ca a sters fie si din greseala acel topic, iar nu cred ca apareau atatea comentarii.restore nu intentionez sa fac intrucat se poate face doar restore total si doar pentru un topic nu intentionez sa ne intoarcem in urma cu doua saptamani cu tot forumul
Interes sa dispara topicul.....era. Mai mult sau mai putin. Erau parca ceva postari foarte pertinente, cu legi ce reglementau pescuitul si care, odata listate si dat cu ele peste bot padurarului verde, ii cam taiau acestuia din urma elanul de a taia chitante pentru prinderea "produselor secundare ale fondului forestier"oricum nu vad interesul cuiva sa stearga un topic de genul respectiv
Cat despre viitoarele discutii despre acelasi subiect...hai sa fim sinceri..tu ai mai face-o?
- Petru B.GD.N
- senior
eu cred ca este intentionata, iar cel mai penibil lucru este ca NICI MACAR UN MODERATOR nu a postat nimic in topicul asta, dar pe alte topicuri da.danr scrie: disparitia topicului este de-a dreptul ciudata, poate fi o greseala sau o actiune intentionata a vreunui moderator
deci, sa intelegem ca situatia va ramane asa cum ne-ai prezentat-o: a disparut un "ditamai" topicul, dar ... asta e, sa vedem dc vor mai disparea si altele.o sa vedem de acum incolo ce se mai intampla sau ce e de facut
Dpmdv, consider ca se stie cine este vinovatul, altfel nu imi pot explica starea asta de liniste.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.