Cupa Mondiala la Crap - Sarulesti

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Cupa Mondiala la Crap - Sarulesti

Mesaj de danr » 25 Sep 2004, 20:38

desi suntem pe un site de pescuit rapitori, trebuie totusi sa felicitam colegii nostri pescari de crap, care s-au impus anul asta la Sarulesti in fata unor nume cunoscute in pescuitul crapului
Cupa Mondiala la Crap de la Sarulesti nu a mai fost dominata de englezi, francezi sau sarbi, se vede ca romanii au muncit mult in ultima vreme si au ajuns din urma ca valoare echipe consacrate in pescuitul crapului.....

Primele 3 locuri:

Locul 1- Stefan Bobea, Sergiu Tofan - approx. 77 Kg

Locul 2- Iliuta Goean, Radu Popescu - approx. 73 Kg

Locul 3 - Chris Woodrow, Robert Raduta Jr

Felicitari Iliuta, se vede ca ti-a priit iesirea pe care am facut-o la salau cu o saptamana inainte :lol: :lol:
Te antrenezi la salau si ii spargi la crap, nttttt

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 25 Sep 2004, 22:48

Rezultatele de exceptie obtinute de "crapistii" romani anul acesta la Sarulesti clasandu-se pe primele locuri intr-un Campionat Mondial intareste cele spuse de mine despre pescarii romani pe acest forum si anume ca in ciuda unor dotari tehnice mai saracacioase sant mai buni decat multi pescari din tari unde pescuitul e mult mai dezvoltat si ma refer in special la pescarii americani pe care ii cunosc mai bine.
Pescuitul crapului nu prea prezinta atractie pentru pescarii americani,dar sa-i bati pe cei care au pus bazele pescuitului modern la crap,fie ca sant englezi,francezi ,italieni,austieci,germani etc. si sa muti capitala mondiala a crapului la noi la Sarulesti este o realizare deosebita.

FELICITARI DIN TOT SUFLETUL MEU DE "PESCAR PE ALTE MELEAGURI" PESCARILOR ROMANI PARTICIPANTI SI NU IN ULTIMUL RAND LUI ROBERT RADUTA PENTRU RECLAMA BUNA FACUTA ROMANIEI !!!!!!!!

Jean Scurtu

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 27 Sep 2004, 17:11

Nu cred ca foarte importante sunt sculele de care dispui , atata timp cat se incadreaza in tehnica pescuitului sportiv profesional , asa cum au spus chiar si multi din pecarii sportivi. Cred ca in primul rand baietii nostri merita toata lauda deoarece au concurat cu pescari de crap super cunoscuti ca Grabmayer sau Beker care au un cuvant greu in ale pescuitului la crap impunand tehnici sau momeli de pescuit.
Felicitari.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 28 Sep 2004, 06:54

Felicitari in primul rand pentru Iliuta (pana aproape de sfarsit era pe primul loc).

Scrie răspuns