Cum se orienteaza conul sonarului?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
xndrei
junior
junior

Cum se orienteaza conul sonarului?

Mesaj de xndrei » 11 Noi 2006, 21:31

Cum se orienteaza conul sonarului? In jos la un unghi de 90 fata de apa sau... 45? Mi-am luat un Humminbird Piranha Max 30 si nu imi vad nici voblerul prin apa :) !
Astept si alte sfaturi pt. folosirea lui.
Andrei

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2006, 22:27

Tre' sa bata perpendiular pe fund...altfel toate apele vor fi foarte adanci.Daca ti-ai luat sonar ca sa-ti vezi voblerul, sa sti ca nu a meritat "investitia"....el se vede si cu ochiul liber, doar trebuie sa te uiti la el. :lol: :lol: :lol:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Re: Cum se orienteaza conul sonarului?

Mesaj de exu... » 12 Noi 2006, 20:27

xndrei scrie:Cum se orienteaza conul sonarului? In jos la un unghi de 90 fata de apa sau... 45? Mi-am luat un Humminbird Piranha Max 30 si nu imi vad nici voblerul prin apa :) !
Astept si alte sfaturi pt. folosirea lui.
In jos tata...presupun ca e vb de sonda de barca, ca "ratusca" se aseaza singura...doar ca tre' sa stii, ce inseamna "in jos"...iarna trecuta, am folosit sonda de barca, la copca...doar ca nu stiam care'i pozitia de "in jos" si orientasem sonda in lateral...ne arata o mare de pesti, de ne luase cu tremurat de emotii...tre' sa citesti, pe display, in afara de temperatura, adancimea apei si nu te poti pacali defel...
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns